Çerkezköy'de nefes kesen kovalamaca

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcısı arasında bugün sabah saatlerinde nefes kesen kovalamaca yaşandı. Polisin 'Dur' ihtarına uy

Çerkezköy 17.04.2019 17:33:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy’de polisin ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçan ve kovalama sonrası gözaltına alınan şüphelinin üzerinden 25 adet uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

YAYA OLARAK KAÇTI

 

Uyuşturucuyla mücadele konusunda kararlı bir mücadele sürdüren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün düzenlenen operasyonla bir kişiyi yakaladı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Çerkezköy’de torbacılık yaptıklarını belirledikleri 25 yaşındaki Hacı Bayram Y.’nin Özcan Sokak’ta 34 RND 97 plakalı araçla seyir halinde olduğunu belirledi.

 

MAKASÇI SOKAK’TA YAKALANDI

 

Polis’in dur ihtarına uymayıp araçtan yaya olarak kaçan şüpheli bugün sabah saatlerinde emniyeti harekete geçirdi. Yaya olarak Özcan Sokak’tan Atatürk Caddesi'ne kaçan şüpheliyi yakalamak için harekete geçen ekipler 25 yaşındaki Hacı Bayram Y.’yi Makasçı Sokak üzerinde kıskıvrak yakaladı. Ekipler tarafından gözaltına alınan şüphelinin üst aramasında 25 adet uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10