Akay: Kadın dayanışmasını daha da güçlendirip, pekiştireceğiz

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Veliköy ve Kızılpınar Mahalle evlerinin dönem sonu sergilerinin açılışına katıldı.

Çerkezköy 18.04.2019 17:47:00 0
Akay: Kadın dayanışmasını daha da güçlendirip, pekiştireceğiz

Serginin açılışına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, eşi Güliz Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah İkizoğlu, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak, Belediye meclis üyeleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Eylül ayında açılan basit iğne teknikleri ve rölyef kurslarına 41 kursiyerin katıldığını kaydeden Veliköy Mahalle evi sorumlusu Gülten Altay,desteklerinden ötürü Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve kurum müdürlerine teşekkür etti. Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Mahalle evlerimizi daha da güçlendirmek, kadınlarımızı daha çok bir araya getirmek gibi önemli görevlerimiz var. İnşallah bundan sonra da üzerine daha çok koyarak neler yapabileceğimizi planlayacağız. İnşallah mahalle evlerimizi ve kadın dayanışmasını daha da güçlendirip, pekiştireceğiz. Kadınlarımızı kucaklaştırarak, kadın gücünün neleri yapabileceğini gösterecek, komşuluklarımızı arttırarak, birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğiz. Bu duyguları daha da yukarılara çıkararak geleceğe umutla bakacağız. Bu süreçte her an, her dakika bizleri yalnız bırakmayan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

 

KURSİYERLERE SERTİFİKALARI TAKDİM EDİLDİ

 

Akay’ın konuşmasının ardından Veliköy Mahalle evinin dönem sonu sergisinin açılışı yapılırken, kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri beğeniyle incelendi. Kursu başarıyla tamamlanan kursiyerlere sertifika ve katılım belgeleri takdim edilirken, Başkan Akay daha sonra beraberindeki protokol üyeleriyle Kızılpınar mahalle evininin dönem sonu sergisine katıldı.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10