"Vatandaşımıza iyi hizmet vermemiz için size ihtiyacımız var"

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 31 Mart Mahalli İdari Genel seçimlerini kazanarak mazbatasını alan 73 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Nisan ayı Muhtarlar Buluşması kapsamında yapılan toplan

Süleymanpaşa 20.04.2019 14:34:00 0

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 31 Mart Mahalli İdari Genel seçimlerini kazanarak mazbatasını alan 73 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Nisan ayı Muhtarlar Buluşması’na, Başkan Yüksel’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Karaküçük, Hüseyin Uzunlar ve Sabri Çınar, Tekirdağ Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Ziraat Odası Başkanı İmdat Saygı ve Tekirdağ Süt Üreticileri Birliği Başkanı Şerif Baykut ile merkez ve kırsal mahalle muhtarları ilgi gösterdi.

 

“HER AY DÜZENLİ OLARAK BİR ARAYA GELECEĞİZ”

 

Muhtarlarla her ay düzenli olarak bir araya geleceklerini kaydeden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Şu anda Süleymanpaşa Belediyesi’nde görev yapan 18 müdürümüzle birliktesiniz. Sizlerin Süleymanpaşa Belediyesinin hangi birimini ilgilendiren bir sorunu ya da sıkıntısı varsa doğrudan müdürlerimize iletebileceksiniz. Onlar notlarını alıp çalışma takvimine geçirecekler ve size talebinizin ne kadar süre içinde yerine getirileceğini iletecekler. Bir sonraki ay toplandığımızda taleplerinizin yapılıp yapılmadığını müdürlerimize bizzat soracaksınız. Tabi sadece müdürlerimize değil, onlardan sorumlu olan Belediye Başkan Yardımcılarımıza da soracaksınız. Sistemimiz bu şekilde işleyecek” şeklinde konuştu.

 

“DAHA İYİ HİZMET EDEBİLMEK İÇİN SİZE İHTİYACIMIZ VAR”

 

Başkan Yüksel, Süleymanpaşa’ya hizmet etmenin yolunun muhtarlık mekanizmasını iyi işletmekten geçtiğini ifade ederek, “Eğer 73 mahallemizde yaşayan 200 bin vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilmemiz için bizim size ihtiyacımız var. Sözümüz var, biz bu kenti gerçekten yükselen bir Süleymanpaşa yapacağız ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünü ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartacağız. Ben, başkan yardımcılarım ve kıymetli müdürlerimiz, belediyemizin gücünün yettiği kadarıyla tüm imkânlarımızla hepimiz emrinizdeyiz” dedi.

 

TARLA YOLLARI İÇİN GEREKEN YAPILACAK

 

Yüksel ayrıca, Süleymanpaşa Belediyesi sorumluluk sahasına girmemesine rağmen kırsal mahallelerdeki tarla yollarının mümkün olan en çabuk şekilde açılması için gereken bütün çabayı göstereceklerini ifade eden Başkan Yüksel, yıllardan bu yana köylerde bir sorun haline gelen Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı kurumunun işlevi ile ilgili de çalışma yürütüldüğünü ifade ederek, bu konunun da Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ve Tekirdağ Ziraat Odası ile işbirliği içinde çözüleceğini kaydetti.

 

MUHTARLAR BULUŞMASI HER AYIN SON PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAK

 

Başkan Yüksel’in konuşmasının ardından Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Süt Birliği Başkanı Şerif Baykut ve Ziraat Odası Başkanı İmdat Saygı birer konuşma yaparken, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de muhtarlara her türlü ihtiyaçlarının ilgili başkan yardımcıları ve müdürler tarafından ivedilikle yerine getirileceğini ifade etti. Toplantı muhtarların talep ve sıkıntılarını Başkan Yüksel’e iletmesiyle son buldu. Muhtarlar Buluşması toplantılarının düzenli olarak her ayın son Perşembe günü yapılacağı belirtildi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10