Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Türk Eğitim Sen Tekirdağ Şube Başkanı Kamuran Varma, beraberindeki heyet ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ 20.04.2019 15:41:00 0
Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Tekirdağ’daki eğitim alanındaki gelişmelerin ve sorunların konuşulduğu ziyarette, Türk Eğitim Sen Tekirdağ Şube Başkanı Kamuran Varma, “ 11 ilçeye 11 okul “ projesiyle eğitime katkı sağlayan Başkan Albayrak’tan  “ 11 ilçeye 11 Yurt “ projesi talebinde bulunarak, her ilçeye spor kompleksi yapılması hususunda fikirlerini aktardı. Ziyarette ayrıca eğitimdeki sorunların görüşülmesinde herkes için ivedilikle çözümlenmesi beklenen akademik başarı sıralamasında olunması gereken noktaya çıkma gerekliliği ve yapılabilecekler istişare edildi.

 

EĞİTİM ALANINDA YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI

 

Tekirdağ için yaptıklarını ve yeni dönemde yapacaklarını anlatan Başkan Albayrak, Tekirdağ’ın her alanda hak ettiği değeri görmesi için yerelde ne yapılması icap ediyorsa özveriyle yapılacağına, halkın inancının tam olduğunu ifade ederek, eğitim alanında üzerine düşen görevleri derhal yerine getirdiklerini ve bu konuda tüm paydaşlarla birlikte olduklarını dile getirdi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10