"Muhtarlarımız, bizlerin gözü, kulağı, eli, ayağı"

Malkara Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltı programında mahalle muhtarları ile bir araya gelen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Muhtarlarımız 77 mahallemizde bizlerin gözü, kulağı, eli, ayağ

Malkara 22.04.2019 17:41:00 0

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, düzenlenen kahvaltı programında mahalle muhtarları ile bir araya geldi.  İlçede faaliyet gösterene bir lokantada düzenlenen kahvaltı programına Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Temurtaş, Mahalle Muhtarları ve basın mensupları katıldı.

 

“TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ KINIYORUM”

 

Konuşmasına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınayarak başlayan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Dün istemediğimiz üzücü bir olay yaşadık. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı bir kez daha lanetle kınıyorum. Dünyanın neresinde olursa olsun terörün her türlüsünü kınıyorum” dedi.

 

“MALKARA’YA NASIL FAYDALI OLABİLİRİZ DİYE DÜŞÜNEREK BUNUN MÜCADELESİNİ VERMEK ZORUNDAYIZ”

 

Uzun bir süre seçimin gözükmediğini ifade eden Yurdakul, “Malkaramıza yaşadığımız mahallelerimize birlikte hizmet edeceğiz. Malkara’da siyaseti bitirip Malkara’ya nasıl faydalı olabiliriz diye düşünerek bunun mücadelesini vermek zorundayız. Muhtarlarımız 77 mahallemizde bizlerin gözü, kulağı, eli, ayağı. Bu yüzden birlikte 5 yılı uyum içerisinde tamamlayıp yaşadığımız, ekmeğini yediğimiz mahallelerimizde kimseyi ayrıştırmadan, herkesle kucaklaşıp en fazla nasıl yardımcı olabiliriz diye düşünerek bunun mücadelesini vermek zorundayız” dedi.

 

“HEMŞEHRİLERİMİZİN YAŞADIĞI YERLERDE MUTLU OLMASINI SAĞLAYACAĞIZ”

 

Halkın takdiriyle 40 mahallede muhtarların değiştiğini ifade eden Yurdakul, “Geçmiş dönemde görev yapan muhtarlarımıza ve yeni seçilen muhtarlarımıza hayırlı olsun. Hep beraber inşallah bütün talepleri belirli bir süre çerçevesinde yerine getirerek hemşehrilerimizin yaşadığı yerlerde mutlu olmasını sağlayacağız. Önümüzde ki süreçte daha fazla bir araya gelerek birbirimizi yakından tanıyacağız. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, başarılı görevler diliyorum.” dedi. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un ardından konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Temurtaş yeni seçilen Mahalle muhtarlarına hayırlı olsun dileğinde bulundu.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10