Tarihi yerleri gezdiler

Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından üyeler ve yakınlarına yönelik Çanakkale Şehitliği'ne gezi düzenlendi. Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştir

Tekirdağ 24.04.2019 19:41:00 0
Tarihi yerleri gezdiler

Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından üyeler ve yakınlarına yönelik Çanakkale Şehitliği’ne gezi düzenlendi.

 

ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ’Nİ GEZDİLER  

Gezi kapsamında tahsis edilen deneyimli rehberler eşliğinde Şehitler Abidesi, 57. Piyade Alay Şehitliği, Vatan şairi Namık Kemal ve Rumeli Fatihi Süleyman Paşa’nın kabri, Conkbayırı, diğer şehitlikler ve tarihi yerler ziyaret edildi.

 

ZAFERİ ANLATMAK VE RUHUNU YAŞATMAK İÇİN DÜZENLEDİK

 

Geziye katılanların memnun kalmalarından mutluluk duyduğunu ifade eden Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin Durgun, ‘Türk Çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünden yola çıkarak çocuklara ve annelere Çanakkale Savaşlarını ve Zaferini anlatmak ve ruhunu yaşatmak için bu geziyi düzenlemeye karar verdik. Gelen talepler doğrultusunda, mesleki eğitici fuar ve çiftlik gezilerinin yanında üyelerimiz, eşleri ve çocukları için bu tür geziler düzenlemeye devam edeceğiz’ şeklinde konuştu.

 

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10