Çorlu TSO yönetiminden Başkan Albayrak'a ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a ziyarette bulundu.

Tekirdağ 25.04.2019 18:03:00 0
Çorlu TSO yönetiminden Başkan Albayrak

Ziyarette Volkan’a Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Müslüm Kahraman, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı ve Gönül İşbul eşlik etti.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIMIZA GÖNÜLDEN İNANIYORUM”

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte sizlere her zaman destek vermeye hazırız. İlimiz ve bölgemizin gelişmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımıza gönülden inanıyorum" sözlerine yer verdi.

“BÖLGEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; İlimiz ve bölgemiz için hep beraber çalışacağız. Çorlu TSO'nun gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler ve aldığı başarılar ortadadır. Böyle başarılı bir odanın bölgemiz için çok önemli olduğunu belirtmek isterim” dedi.

Haber: Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10