Usta oyunculara taş çıkardılar

Kapaklı Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu tiyatro ekibi öğretmenleri Ercan Sönmez'in yönetmenliğini yaptığı  'Ah Şu Büyükler' isimli oyunu sergilerken, öğrenciler oyunda

Kapaklı 25.04.2019 17:18:00 0
Usta oyunculara taş çıkardılar

Kapaklı Anadolu Lisesi öğrencilerinin tiyatro gösterisi büyük ilgi topladı.

OYUNDA ÖĞRENCİLER YER ALDI

Dün saat 14.00 Kapaklı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ‘Ah Şu Büyükler’ oyununu İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, siyasiler, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler izledi. Öğretmenlerden Ercan Sönmez’in yönettiği ‘Ah Şu Büyükler’ oyununda öğrencilerden İrem Demirel, Tolga Gökay, Beyzanur Arslan, Tuna Özgün, Gülşen Söylemez, Burak Bilen, Aleyna Sametoğlu, Bora Güçşan, Nazlıcan Şiranun yer aldı.

 ‘’5 AY BOYUNCA ÇALIŞTILAR’’

Oyun öncesi konuşma gerçekleştiren Kapaklı Anadolu Lisesi Müdürü Murat Türk, ‘’Hep belirttiğimiz gibi öğrencilerimizi akademik açıdan en iyi şekilde yetiştirmeye çalışırken, bunun yanında toplumsal ve kültürel değerler kazanmaları için de elimizden geleni yapıyoruz. Bunun göstergesi olarak da öğrencilerimiz Ercan Hocamız eşliğinde yaklaşık 5 aydır Kapaklı Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde çalıştılar” dedi.

‘’HER YIL BİR OYUN ÇIKARTMAYI DÜŞÜNÜYORUZ’’

Her yıl bu tip kültürel gösteriler yapmayı planladıklarını kaydeden Türk, ‘’Bu çocuklarımızın dördüncü gösterileri olacak. Bundan sonra da velilerimize yönelik yapmayı düşünüyoruz. Bu gösteriden sonra her yıl bir oyun çıkartmayı düşünüyoruz. Çocuklarımızı sanatla, sporla buluşturmayı hedefliyoruz. Okulumuz yalnızca akademik açıdan değil, sanatsal ve kültürel gösterilerle de adından söz ettirmeyi amaçlıyor” diye konuştu.

BOL BOL ALKIŞ ALDILAR

Öğrenciler oyunda hem günümüz gençliğini hem de ailelerin yanlış yaklaşımlarını işledi. Bol bol güldüren, güldürürken de düşündüren tiyatro oyununda öğrencilerin performansı profesyonel oyunculara taş çıkarttı. İzleyenlerden tam not alan tiyatro sonunda Okul Müdürü Mustafa Türk, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek günün anısına çiçek takdim etti.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10