TEB'den Çerkezköy'lü esnaf ve KOBİ'lere destek

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Çerkezköy Şubesi, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine özel indirim ve avantajlar sunan işbirliği protokolü imzaladı.

Çerkezköy 26.04.2019 15:30:00 0
TEB

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda gerçekleştirilen imza törenine, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Ali Bozdağ, Türkiye Ekonomi Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Mehmet Ali Doğaner, TEB Çerkezköy  Şubesi Müşteri İlişkiler Yöneticisi Ali Okan Bilir katıldı. Protokol törenin ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, protokolün tüm üyelere hayırlı olmasını temenni etti.

 

“ESNAFIN YANINDA OLMAYI HEDEFLİYORUZ”

 

Protokol töreninin ardından konuşan TEB Çerkezköy Şube Başkanı Mehmet Ali Doğaner “Türk Ekonomi Bankası (TEB), esnaflara olan desteğini meslek odalarıyla işbirliği yaparak bir kez daha Anadolu’ya taşıyor. İşbirliği kapsamda Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri özel avantajlarla hem bireysel hem de ticari ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılayabilecek. Esnaf ve KOBİ’lerin gelişmesine ve rekabette güçlenmelerine destek olmak üzere Türkiye genelinde esnaf odaları ile işbirliği yapan TEB, bu kez esnaf odaları üyelerine özel indirimli kredi faizi, ekstra avantajlı POS fiyatlaması, çeşitli bankacılık işlemlerinde masraf indirimleri ve bazı işlemleri ücretsiz yapma imkanı gibi pek çok avantajın sunulduğu özel bir paket hazırladı. Finans ve reel sektör işbirliğine inanan TEB, özellikle ülkemizin kalkınmasında payı olacak sektörlerdeki büyümek isteyen esnaf ve KOBİ’lerin gelecek planlarında yanlarına olmayı hedefliyor” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10