Enver Bayram 4. kez başkanlığa seçildi

Çerkezköy Samsunlular Derneği'nin 3. olağan genel kurulu yapıldı. Yapılan olağan genel kurula tek liste olarak giren Enver Bayram 4. kez başkanlığa seçilirken, Bayram'ın yönetim kurulu  şu isi

Çerkezköy 29.04.2019 15:29:00 0
Enver Bayram 4. kez başkanlığa seçildi

Çerkezköy Samsunlular Derneği’nin 3. olağan genel kurulu yapıldı.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Fatih Mahallesi Namık Kemal Bulvarı’nda bulunan dernek binasında  Pazar günü 14.00-16.00 saatleri arasında yapılan 3. Olağan Genel Kurulua Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi  ve Çerkezköy Ordulular Derneği Başkanı Beytullah Coşkun, Trakya Yozgatlılar  Federasyon Başkan Yardımcısı Osman Karadavut, Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Fiş, Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, Çerkezköy Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Yıldız, Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay, Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Esat Deniz, Çerkezköy Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emin Sungur,Samsun ilçesi Çarşamba ilçesi Boyacılar Mahallesi Dernek Başkan Yardımcısı Mahmut Yavuz, Kapaklı Samsunlular dernek başkanları, ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı.

 

FAALİYET RAPORU OKUNDU

 

Genel kurulda divan başkanlığına Belediye Meclisi üyesi ve Çerkezköy Ordulular dernek Başkanı  Beytullah Coşkun getirilirken, divan katipliklerine de Hasan Hatipoğlu ve Osman Karadavut getirildi. Divanın oluşmasının ardından kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Ardından mevcut başkan Enver Bayram faaliyet raporunu okudu. Bayram, “ 2018 yılı 8 Mart’ta bir etkinlik düzenlediklerini anımsatarak “O etkinliğin ardından kadınlar da derneğimizde aktif olmak istediklerini belirttiler. Yaklaşık 15-20 tane kadın üyemiz var. Bayanların elinin değdiği her yer güzelleşir  ve de güzelleşiyor bu nedenle derneğimizin kadın üye sayısının artacağını düşünüyorum” dedi.

 

DERNEĞİMİZİN İSMİ ZİRVELERDE KALACAK

 

Enver Bayram, Çerkezköy Samsunlular Derneği’nin 4 Mayıs 2016- 28 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılan faaliyetlerle ilgili de bilgiler verdi.  Bayram, genel kurula katılan tüm üyelere ve Dernek başkanlarına teşekkür etti. Çerkezköy Samsunlular Derneği olarak 2015’te bu binayı tuttuklarını  hatırlatan Bayram, “Bugün de 3. Olağan Kongremizi yapıyoruz. Kongremizi de Nisan ayı içinde yapmamız gerekiyordu. Türkiye’de yerel seçim yapıldı. Herkes ona endekslenmişti. Dolayısıyla bu hafta yapmak istedik. Bugüne kadar benim yanımda hizmet anlamında yönetim kurulunda görev alan, ya da üyemiz olarak derneğimizle iç içe olan herkese teşekkür ediyorum. Çerkezköy’de sadece tabela dernekçiliği değil, üyeleri adına hemşehrileri adına sürekli faaliyetlerde bulunan bir dernek olduğumuzu düşünüyorum. Sürekli göl açarak büyüyen Çerkezköy’de Çerkezköy Samsunlular Derneği’nin ismi zirvelerde kalacak. Bu anlamda bugüne kadar yanımda görev alan, bana her anlamda destek olan bütün arkadaşlarıma,  özellikle yönetici arkadaşlarıma çok  teşekkür ediyorum” dedi.

 

DERNEĞİMİZİN BİN 34 ÜYESİ VAR

 

Enver Bayram, derneğin kuruluşundan bu yana emeği geçenlere de teşekkür de ederek şöyle devam etti, “Biz bu otobüse 2012’de bindik. Otobüsümüz halen seyir halinde yoluna devam ediyor. Kimseyi indirmedik, inmek isteyenler kendisi indi. Pasif üyelerimizle birlikte bin 34 üyemiz var” dedi. Divan   Başkanı Beytullah Coşkun,  okunan denetim kurulu raporunun ardından 2016-2019 dönemi gelir gider tablosunu ve tahmini bütçeyi okudu İlgili gündem maddelerinin oybirliği ile  kabul edilmesinin ardından seçimlere geçildi.

 

 BAYRAM’IN YENİ YÖNETİMİNDE ŞU İSİMLER YER ALDI

 

Seçimlere Enver Bayram tek aday tek liste ile girdi. Seçimler açık oylama ile yapıldı. Enver Bayram bu genel kurulda da güven tazeleyerek yeniden 4. Defa başkanlığa seçildi. Bayram’ın yönetim kurulunda şu isimler yer aldı, Kenan Topçu, Mehmet Özden, Akan Şen, Özkan Akyol, Yaşar Dursun, Murat Bulut, Zekai Dik, Mustafa Öztürk, Mehmet Altunsoy ve Ekrem Keleş yer aldı. Denetleme kurulu asil üyeliğine de Necati Akyol, Ali Kemal Bulut ve Necdet Keskin seçildi. Seçimlerin ardından kısa bir konuşma yapan Enver Bayram, kendisine gösterdikleri güvenden dolayı dernek üyelerine teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10