Halk pazarlarında denetimler sürüyor

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, halk pazarında oluşturulan ürün ağırlık kontrol noktalarıyla denetimlerini sürdürdüğünü ifade ederek, vatandaÅ?

Kapaklı 29.04.2019 16:49:00 0
Halk pazarlarında denetimler sürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, halk pazarında oluşturulan ürün ağırlık kontrol noktalarıyla denetimlere devam ediliyor.

 

“PAZAR ESNAFIMIZI DENETLİYOR”

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, vatandaşların alışverişlerini gönül rahatlığıyla yapabilmeleri için denetimlerin devam edeceğini ifade etti. Çetin, “Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler, halk pazarında oluşturdukları ağırlık kontrol noktaları ile hem pazar esnafımızı denetliyor hem de alışveriş sonrasında halkımızın kafasında oluşabilecek soru işaretlerini gideriyor” diye konuştu.

 

“HAKLARINI SAVUNUYORUZ”

 

Çetin, ticaretin hakkaniyetli bir şekilde devam etmesi ve kimsenin kimseye hakkının geçmemesi için bu tip kontrollere önem verdiklerini kaydederek, “Vatandaşlarımızın satın aldığı ürünleri talep üzerine ağırlık kontrol noktalarımızda tartıyor ve hem halkımızın hem de pazar esnafımızın hakkını sonuna kadar savunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10