Unutulmaz bir gösteri sundular

Namık Kemal Üniversitesi Türk Halk Oyunları Topluluğu öğrencileri tarafından sahnelenen "Bir Nefestir Anadolu" gösterisi ile Tekirdağlıları bir araya getirirken, izleyenlere unutulmaz bir gösteri sundu.

Tekirdağ 1.05.2019 09:11:00 0
Unutulmaz bir gösteri sundular

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Tekirdağ Valiliği iş birliği tarafından Namık Kemal Üniversitesi Türk Halk Oyunları Topluluğu öğrencileri tarafından “Bir Nefestir Anadolu” gösterisi düzenlendi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Bir Nefestir Anadolu” gösterisine  Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar ŞAŞMAZ, Namık Kemal Üniversitesi personeli ve Tekirdağlı vatandaşlar katıldı.  

 

BÜYÜK ALKIŞ TOLADI

 

Namık Kemal Üniversitesi Türk Halk Oyunları Topluluğu öğrencileri tarafından sahnelediği programın Koordinatörlüğünü Öğr. Gör. Tekin Öztürk, Genel Sanat Yönetmenliğini Serdar Saygılı ve Yönetmenliğini de Fırat Nalcıoğlu yaptı.  İzmir, Fethiye, Tekirdağ ve Trabzon Yöreleri olmak üzere Türkiye’nin dört bir köşesine ait oyunlara yer verildiği program Tekirdağlılardan tam not alırken, semazen, aşuk ile maşuk, ritm ve tef dansı   gösterileri büyük alkış topladı

 

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

Program Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz’ın günün anısına katılımcılara teşekkür belgesi takdim etmesinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10