120 proje beğeniye sunuldu

Çerkezköy Özel Uğur Okulları tarafından her yıl düzenlenen bilim şenliği bu yıl da birbirinden güzel projelerin sunumuyla düzenlendi. Geleneksel bilim şenliğinde yaklaşık 100 öğrencinin hazır

Çerkezköy 3.05.2019 19:45:00 0
120 proje beğeniye sunuldu

Çerkezköy Özel Uğur Okulları tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Geleneksel Bilim Şenliği düzenlenen törenle açıldı.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy Özel Uğur Okulları bahçesinde bugün saat 14:00’da açılışı yapılan bilim şenliğine Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yusuf Hayri, Yılmaz Oğur, Özel Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal, Özel Çerkezköy Uğur Okulları Ortaokulu Müdürü Tuğba Zenginal, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

2’NCİSİ DÜZENLENDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan geleneksel bilim şenliği Özel Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Zenginal, “Bu yıl 2.'sini gerçekleştirdiğimiz Bilim Gününe hepiniz hoş geldiniz. Bu hazırlıkta yaklaşık 100 öğrencimiz görev aldı ve 120 proje sunulacak. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

Zenginal’ın konuşmasının ardından okulun Kimya Öğretmeni Fatih Yıldız ve öğrenciler tarafından Fil Dişi Macunu ve Köpük Bomba isimli deney uygulamaları yapıldı. Ardından protokol üyeleri tarafından geleneksel bilim şenliğinin açılış kurdelesi kesildi.

120 PROJE SUNULDU

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve beraberindekiler yaklaşık 100 öğrencinin hazırladığı 120 projeyi tek tek gezerek bilgi aldı. Bilim şenliğinde ayrıca Anka Müzik Grubu tarafından müzik dinletisi sunulurken, okul öğrencileri tarafından hazırlanan resimler sergilendi.  

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10