Vali Yıldırım Ramazan Ayı dolayısıyla mesaj yayınladı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 11 ayın sultanı olan Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Tekirdağ 5.05.2019 16:28:00 0
Vali Yıldırım Ramazan Ayı dolayısıyla mesaj yayınladı

Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi olan bir Ramazan ayına daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Vali Yıldırım, “ Bu ay; kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı mukaddes bir aydır. Oruç ibadetimizi eda ettiğimiz bu ay, aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışma, birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği özel günlerdir.

 

Ayrıca fakir, hasta, yaşlı, yetim, öksüz, kimsesiz kardeşlerimizi, Aziz Şehitlerimizin emaneti kıymetli Şehit Ailelerimizi ve Kahraman Gazilerimizi, anne, baba ve tüm büyüklerimizi ihmal etmemeye bu ay daha çok dikkat etmeliyiz” dedi.

 

MÜBAREK RAMAZAN AYI’NI KUTLUYORUM

 

Vali Yıldırım, “Bu müstesna günlerde etrafımızı saran hoşgörü ve barış mesajlarını çok iyi idrak etmeli ve bu güzellikleri hayatımızın her anına yayabilmeliyiz. Güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında; kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini ve bizleri dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını, tuttuğumuz oruçların ve yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle değerli Tekirdağlı hemşehrilerimizin, Aziz Milletimizin ve bütün İslam Âleminin mübarek Ramazan Ayı’nı kutluyorum” dedi.

 

Haber: Melek ELMA

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10