400 doğasever yürüyüşte buluştu

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen doğa yürüyüşü Cumartesi günü gerçekleştirildi. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı doğa yürüyüşünde va

Çerkezköy 5.05.2019 15:41:00 0
400 doğasever yürüyüşte buluştu

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla vatandaşlarımızı bu yıl dördüncüsü düzenlenen doğa yürüyüşü ile buluşturdu. Kırklareli’nin Vize ilçesinde Kastro’dan başlayan yaklaşık 13 kilometrelik yürüyüş parkuru Kıyıköy’de sona erdi.

 

 

“HALKIMIZI SPORA YÖNLENDİRİYORUZ”

 

Çerkezköy halkını spora teşvik etmek için böyle organizasyonlar yaptıklarını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda geleneksel hale getirdiğimiz Doğa Yürüyüşlerinin (Hiking Gezisi) bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdik. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfeden vatandaşlarımız, şehir yaşamının stresinden uzak doğa ile iç içe güzel bir gün geçirdiler. Bu vesile ile etkinliğimize katılan tüm vatandaşlarımıza ve yürüyüş boyunca yanımızda olan Özel Optimed Hastanesi sağlık ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi. Etkinlik sırasında yürüyüşe katılan doğaseverlere belediye tarafından kumanya ve katılım belgesi verildi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10