Şampiyon Kapaklı MTAL oldu

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası' önceki gün oynanan final maçlarının ardından sona erdi. Rakiplerini mağlup ederek finale yükselen Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lise

6.05.2019 15:39:00 0
Şampiyon Kapaklı MTAL oldu

Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen kurumsal arası voleybol turnuvasında şampiyon Kapaklı MTAL oldu.

 

9 TAKIM MÜCADELE ETTİ

 

9 takımın müracaat ettiği turnuvada A Grubu’nda Yıldızkent Ortaokulu, Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Sanayiciler İlkokulu, B Grubu’nda Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, C Grubu’nda ise Kapaklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Kapaklı Anadolu Lisesi, Kapaklı Ortaokulu mücadele etti. Oynanan grup maçlarının ardından gruplarını lider olarak tamamlayan Yıldızkent Ortaokulu, Kapaklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu ile en iyi grup ikincisi Kapaklı Zabıta Müdürlüğü yarı finale çıktı.

 

 

ŞAMPİYON BEŞ SETTE BELLİ OLDU

 

Önceki gün oynanan yarı final maçlarının ardından final maçları Cuma akşamı oynandı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, Kapaklı Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, STK temsilcileri ve çok sayıda taraftarın izlediği final maçında Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu mücadele etti. Maça iyi başlayan Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilk sette servislerde etkili olunca ilk seti kazanmasını bildi. İkinci sette de üstünlüğünü sürdüren Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu seti de kazanarak setlerde durumu 2-0 yaptı. Oyundan kopmayan Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu maçın üçüncü setini kazanarak maçı dördüncü sete taşıdı. Müthiş bir mücadelenin sergilendiği karşılaşmanın dördüncü setinde daha az hata yapan Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu bu seti de kazanarak skoru eşitledi. Maçın final setinde her iki takımda kontrollü bir oyun ortaya koyarken, rakibi karşısında daha az hata yapan Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmayı 3-2 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

 

KUPA VE MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ

 

Oynanan final maçının ardından dereceye giren takımlara ödülleri verilirken, Kapaklı Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hüseyin Şahin, turnuva maçlarını yöneten hakemlere turnuva süresince verdikleri emeklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.Turnuvada üçüncü olan Kapaklı Zabıta Müdürlüğünü ödülünü Kapaklı Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, ikinci Yıldızkent Ortaokuluna ödülünü Kapaklı Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz verirken, şampiyon Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kupa ve madalyasını ise Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin verdi. Ödül töreninde konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ Dostluk, kardeşlik ve centilmenlik içinde bir turnuva oldu. Turnuvaya katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ödüllerini alan takımları kutluyorum" diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10