Coğrafya öğretiminde yeni yaklaşımlar tartışıldı

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Coğrafya Eğitimi Derneğinin ortaklaşa gerçekleştirdiği ve Tekirdağ Süleymanpaşa Kadriye Nazif Gölge Çok Programlı Anadolu Lisesi´nin organize ettiğ

Tekirdağ 7.05.2019 13:49:00 0
Coğrafya öğretiminde yeni yaklaşımlar tartışıldı

Tekirdağ’dan 30 coğrafya öğretmeninin katıldığı çalıştaya Namık Kemal Üniversitesi Coğrafya Bölümü öğretim üyeleri de katılarak coğrafya öğretmenleri ile bir araya geldi.

 

ATÖLYE ÇALIŞMASI YAPILDI

 

İl Mili Eğitim Müdürü Ersan Ulusan´ın açılış konuşmasını yapmasının ardında  Coğrafya Eğitimi Derneği Başkanı ve Robert Lisesi Coğrafya Öğretmeni Çağdaş Yüksel, Robert Lisesi Coğrafya Öğretmeni Necef Zaloğlu, İstanbul Şişli Terakki Lisesi Coğrafya Öğretmeni Ferhat Varol ve Kadriye Nazif Gölge Çok Programlı Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Kemal Akalın sunum ve atölye çalışması yaptı. Coğrafya öğretiminde yeni yaklaşımların tartışıldığı çalıştayda öğrencilere coğrafya dersini daha da çok sevdirmek ve başarılarını artırmak yolunda neler yapılabileceği konuşuldu.

 

SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

Kapanış töreninde İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Kadriye Nazif Gölge Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Büşra Ertekin ve Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Oğuz Günaçan tarafından katılımcılara sertifikaları verildi.  

 

Haber: Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10