ÇOSB Bölge Müdürlüğü'nden 700 aileye erzak yardımı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi 700 aileye Ramazan erzakı dağıtıldı. Amaçlarının, toplumsal dayanışma, paylaşma ve

Çerkezköy 9.05.2019 12:50:00 0
ÇOSB Bölge Müdürlüğü

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü bünyesindeki sanayicilere hizmet etmenin yanı sıra bölgesindeki vatandaşlara da yardım etmeye devam ederken, sosyal sorumluluk kapsamında bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere ramazan erzakı dağıttı. Hazırlanan 700 erzak paketi ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Çerkezköy ve Kapaklı Kaymakamlıkları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarından alınan listelere göre belirlenen isimlere verilen erzakı alan vatandaşlar da Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü yönetimine teşekkür etti.

 

AİLELERE ERZAK YARDIMI ULAŞTIRILMASI DAHA ANLAMLI BİR ÇALIŞMA OLDU

 

Amaçlarının, toplumsal dayanışma, paylaşma ve yardımlaşma bilincinin canlı tutulması olduğunu ifade eden Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü yetkilileri, “Bölgemiz tarafından farklı sosyal sorumluluk projelerinin gerçekleştirildiği bilinmektedir. Bu kapsamda 2019 Ramazan ayı dolayısıyla Çerkezköy ve Kapaklı’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere erzak dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Firmalara iftar yemeği düzenlemek yerine ailelere erzak yardımı ulaştırılması daha anlamlı bir çalışma olmuştur. Bu kapsamda geçen yıllarda başlattığımız bu projeyi, bu yıl da devam ettiriyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10