Vaatlerin takipçisi olacağız

Geçtiğimiz günlerde Alperen Ocakları Başkanlığı görevinden Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığına atanan Ahmet Macit yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemize yaptığı nezaket ziyaretin

Çerkezköy 9.05.2019 12:58:00 0
Vaatlerin takipçisi olacağız

Geçtiğimiz günlerde Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığına atanan Ahmet Macit, Kadın Kolları Başkanı Özlem İltır, Alperen Ocakları Başkanı Ramazan Turgut ve yönetim kurulu üyeleri Mesut Işıksoy, Sebahattin Yıldız, Mehmet Coşkun, Selim Yüce, Alaattin Yıldız ile Çerkezköy Haber Gazetesine ziyaret gerçekleştirdi.

 

ÜYELİKLERİMİZİ GÜNCELLEYECEĞİZ

 

İlçe başkanlığına atanmasının ardından Çerkezköy Haber Gazetesi’ndeki ziyaretinde gazeteci Şaban Kardeş’e yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi veren Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ahmet Macit”  Partimizde bugüne ilçe başkanı olarak görev yapan başkanlarıma teşekkür ediyorum. Ben partinin gençlik kolu olan Alperen Ocaklarında görev almış birisi olarak partimin dinamiklerini ve eksikliklerini yakinen biliyorum. İlk iş olarak oluşturduğumuz 17 kişilik yönetim kuruluyla birlikte yönetim kurulu üyelerimizin aile bireyleri başta olmak üzere mevcut üyelerimizin sayısını artırarak birlikte üyelik kampanyası kapsamında partimizin Çerkezköy’deki üye sayısını artırmaya yönelik çalışmalar yapacağız” dedi.

 

“DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ”

 

 Macit “ Büyük Birlik Partisi’nin kurucu lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun her platformda ve her şartta ülkemiz ve insanımızın menfaatine olan konularda hiçbir güç karşısında eğilmediği gibi onun dava takipçileri olan bizler de ülkemiz ve ilçemizin menfaatine olan her konuda her daim ön safta yer alacağız. Ülkemiz ve ilçemiz insanının daha iyi bir yaşam sürebilmesi için partili partisiz her insanımıza ulaşıp her insanımızın derdiyle dertlenerek yerelde verdiğimiz var olma mücadelemizi yerel dinamikleri dikkate alarak daha da güçlendireceğiz” diye konuştu.

 

“BİRLİK ÜLKÜMÜZÜ YEŞERTİP YAŞATMAMIZ GEREKİYOR”

 

Macit “ Yine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun hatırasının yaşatılması için tahsis etmiş olduğu İstasyon Mahallesi’ndeki ormanlık alana önümüzdeki günlerde Tekirdağ Sivaslılar Derneği’nin ortak organizasyonuyla Muhsin Yazıcıoğlu Hatıra Ormanı’na yüzlerce fidanı vatandaşlarımızla birlikte toprakla buluşturacağız. Etkinlikte merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun hem adını Çerkezköy’de yaşatacağız hem de gelecekte Çerkezköy’ün yeşermesi için bir adım atmış olacağız. Bu vesileyle birlik ülkümüzü yeşertip yaşatmış olacağız. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayında ve Türk milleti için özel bir gün olan 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Çerkezköy halkıyla belediye ve Şekerbank arasındaki alanda kuracağımız iftar sofrasıyla Çerkezköy halkıyla bir araya geleceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10