İlkokul öğrencilerinden örnek davranış

Süleymanpaşa İlkokulu öğrencileri, sokak hayvanlarına yardım yapmak amacıyla harçlıklarından topladıkları paralarla mama aldı. Örnek bir davranış sergileyen öğrenciler, Tekirdağ SüleymanpaÅ?

Süleymanpaşa 9.05.2019 14:05:00 0
İlkokul öğrencilerinden örnek davranış

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar tarafından karşılanan öğrenciler, sokak hayvanları için harçlıklarından arttırıp biriktirdikleri paralar ile aldıkları mamalarının hikayesini paylaştı. Ziyarette Süleymanpaşa İlkokulu Müdürü Hüseyin Mutlu ve öğretmenler de hazır bulundu.

 

“SEVGİYE KATKI VEREBİLDİYSEK NE MUTLU BİZE”

 

Çocukların öğretmenleri ve ailelerini kutlayan Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar; “Bugün buraya gelen çocuklarımızın hepsi hayvan sevgisiyle dolu. Harçlıklarından biriktirdikleri paralar ile sokak hayvanlarını düşünmeleri ve onlara dağıtılmak üzere mama almaları örnek bir davranış. Ancak bu örnek davranışın diğer tarafından da onlara bu sevgiyi aşılayan öğretmenlerimiz ve ailelerimiz var. Süleymanpaşa Belediyesi olarak biz de bu sevgiye katkı verebildiysek ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

 

“ÖĞRENCİLERİMİZİ SOKAK HAYVANLARIMIZA DESTEK OLMAYA BEKLİYORUZ”

 

Çınar, Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’nin öğrencilerin ziyaretlerine açık olduğunu ve dileyen tüm okulların randevu alarak geçici bakımevindeki sokak hayvanlarını ziyaret edebileceğini ifade ederek, “Buradaki kedilerimiz, köpeklerimiz tedavi süreci boyunca geçici bakımevinde kalıyor. Tedavileri tamamlandıktan sonra da yasa gereği alındıkları yerlere geri bırakılıyor. Bu süreçte belediyemiz onlara destek oluyor. Öğrencilerimizin ziyaretleri ise sokak hayvanlarımıza ayrı bir heyecan, mutluluk katıyor. İşte tam da bu yüzden tüm okullarımızı, tüm öğrencilerimizi Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’ne sokak hayvanlarımıza manevi olarak destek olmaya bekliyoruz” dedi. Öğrenciler aldıkları mamaları görevlilere teslim ederken, hayvanlarla da ilgilendi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10