"50 bin hemşerimiz bir araya geleceğiz"

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sofrası iftar programlarının ilki Banarlı Mahallesi'nde gerçekleştirilirken, Ferhadanlı Mahallesi ile devam etti. Süleymanpaşa Belediyesi olarak bu org

Süleymanpaşa 9.05.2019 14:41:00 0

Tekirdağlı hayırsever işadamlarının destekleri ile düzenlenen Gönül Sofrası iftar programlarına  Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekili Soner Gül ile Ferhadanlı mahallesi sakinleri katıldı.İlahi topluluğunun seslendirdiği ilahilerle başlayan iftar programı oruçların dualar eşliğinde açılmasıyla devam ederken Ferhadanlı Mahallesi Muhtarı Zeynel Serçe ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel konuşma yaptı.

 

“HER YIL DÜZENLİ OLARAK GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Muhtar Serçe’nin, Gönül Sofrasında buluşan tüm Ferhadanlı sakinlerini selamlayarak iftar programını gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediyesine teşekkür etmesinin ardından konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel Ferhadanlı Mahallesi’nde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Allah’a hamdolsun, sizlerle birlikte oruç açmak nasip oldu. Davetimizi kırmayarak aramıza katılan Sayın Başsavcımıza teşekkür ediyor, tüm Ferhadanlı halkına da hayırlı ramazanlar diliyorum. Süleymanpaşa Belediyesi olarak bu organizasyonları her yıl düzenli olarak gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Eski günlerdeki gibi, aynı sofrayı paylaştığımız günleri yeniden yaşamak istiyoruz. Bu yüzden bu organizasyonları bu yıl yaklaşık 50 bin hemşerimiz ile birlikte yapacağız. Gönül Sofralarımızda belediyemizin kasasından da hiçbir harcama yapılmadığını, hayırsever işadamlarımızın ve sponsorlarımızın destekleri ile bu organizasyonların gerçekleştirildiğini belirtmek istiyorum. Bu akşamki Gönül Soframızın sponsorları, Antalya Yağ Sanayi ve Koçaşlar Meydan Köfte oldular. Allah onlardan da razı olsun. Her birinize hayırlı ramazanlar, hayırlı geceler diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

 

Başkan Yüksel, iftarın ardından köy kahvesinde çay içerek Ferhadanlı Mahallesi sakinleri il sohbet etti.

 

Haber: Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10