Ramazan ayının gülü güllaç bu yıl da gözde

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi'nde faaliyet gösteren Hacıoğlu Baklavaları İşletmesinin Satış Müdürü  Mustafa Aksu güllacın bu Ramazan Ayı'nda da gözde

Çerkezköy 10.05.2019 16:45:00 0
Ramazan ayının gülü güllaç bu yıl da gözde

HER YIL RAMAZAN AYININ VAZGEÇİLMEZİ GÜLLAÇTIR

 

Hacıoğlu Baklavaları Satış Müdürü Mustafa Aksu her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayının vazgeçilmezinin güllaç olduğunu  ifade ederek, “Her yıl Ramazan ayının vazgeçilmezi gözde tatlılarından olan Güllaç, bu yılda ramazan ayı ile birlikte tezgahlarımızda yerini aldı. İftar sofralarının hafif tatlılarından olması ve de bol sütle yapılması nedeniylede tercih edilen tatlıların başında geliyor. Hafif tatlılar arasında yerini alan ve aynı zamanda Ramazan’ın gülü olan güllaç bu yılda gözde tatlılar arasında” dedi.   

 

İÇİNDE FINDIK, FISTIK, CEVİZ VE ÜZERİNDE ÇİLEK, KİRAZ BULUNUYOR

 

Mustafa Aksu, şöyle devam etti, “ Mevsim itibariyle bu yılda Ramazan’da güllacı, cevizli, fındıklı, fıstıklı, çilek ve kirazlı olarak yapıyoruz. Halk arasında bazı bölgelerde Sütlü Nuriye olarak da adlandırılan Güllacı biz tamamen doğal malzemelerden yapıyoruz. Yani organik. Bu nedenle de hazmı kolay yemesi nefis tadı da çok lezzetli oluyor. Aynı zamanda baklavalarımızı da doğal sütten yapıyoruz.  Güllacın tadını alan ramazan boyunca onun müdavimi oluyor”

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10