'Sofralar kuruluyor, gönüller bir oluyor'

Çerkezköy Belediyesi tarafından 'Sofralar kuruluyor, gönüller bir oluyor' sloganı ile düzenlenen ve  geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarında bu yılda Çerkezköylüler aynı sofralarda oruç a?

Çerkezköy 10.05.2019 17:02:00 0

Mahalle iftarlarına bu yıl Fevzipaşa Mahallesi ile başlayacaklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “15 Mayıs Çarşamba günü Kulalar Sokak’ta kurulacak olan iftar soframıza tüm Fevzipaşa Mahallesi’nde oturan hemşerilerimi davet ediyorum” dedi. İkinci iftar sofrasını İstasyon Mahallesinde kuracaklarını ifade eden Akay, “Mahalle iftarlarımız 16 Mayıs Perşembe günü İstasyon Mahallemiz ile devam edecek. İstasyon Mahallemizdeki iftar programımız İstasyon Camii bahçesi ve etrafında olacak” ifadelerini kullandı.

 

YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİ İLE DEVAM EDECEK

 

Mahalle iftarlarının 18 Mayıs Cumartesi günü Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Bahçeli Camii çevresinde kurulacak iftar sofrası ile devam edeceğini belirten Akay, “20 Mayıs Pazartesi günü Veliköy Mahallesi’nde oturan hemşerilerimiz ile Belediye Düğün Salonu çevresinde kurulacak olan iftar soframızda, 22 Mayıs Çarşamba günü Cumhuriyet Mahallemizde oturan hemşerilerim ile Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda, 23 Mayıs Perşembe günü Fatih Mahallesi’nde oturan hemşerilerim ile Çerkezköy Adliyesi Otopark Alanı’nda kurulacak olan iftar sofralarımızda buluşacağız” şeklinde konuştu.

 

SON OLARAK GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA MAHALLESİ’NDE KURULACAK

 

24 Mayıs Cuma günü Bağlık Mahallesi’nde Muhtarlık Binası çevresinde iftar sofralarının kurulacağını belirten Akay, “Bağlık Mahallemizdeki iftarın ardından 25 Mayıs Cumartesi günü Kızılpınar Mahallemizde 125. Yıl İlkokulu çevresi ve Kapalı Pazar Yerinde iftar soframız kurulacak. 26 Mayıs Pazar günü Gazi Osman Paşa Mahallemizde Makasçı Sokak ve Fatih Caddesi’nde; 27 Mayıs Pazartesi günü de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde Özcan Sokak ve Canbazlar Sokak’ta kuracağımız iftar sofralarımız ile mahalle iftarlarını tamamlayacağız” dedi.

 

VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

 

İlçede 10 mahallede kurulacak olan iftar sofralarına tüm vatandaşları davet eden Başkan Akay, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da oruçlarımızı mahalle iftarlarımızda buluşturacağımız binlerce vatandaşımız ile birlikte açacağız. Bu vesile ile bu yıl 6’ncısını gerçekleştireceğimiz Mahalle İftarlarımıza katkı sunan Çerkezköy OSB yönetimine, Hyosung, Bony Tekstil, Teverpan, Vastaş, Özer Metal, Dinarsu ve Elagöz İnşaat firmalarına ve hayırsever Semra Özen’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10