Koreli CEO işçilerin annelerin günlerini çiçeklerle kutladı 

Çerkezköy'de üretim yapan Hyosung İstanbul Tekstil  CEO'su Mun Seon Kim anneler günü dolayısıyla fabrikadaki çalışanların annelerine gönderilmek üzere gül ile birlikte bir de mektup kaleme ald

Çerkezköy 12.05.2019 16:14:00 0
Koreli CEO işçilerin annelerin günlerini çiçeklerle kutladı 

Mun Seon Kim’in Türkiye’de üretimin yapmanın, Türk insanı ile çalışmanın ,Türk insanının örf,adet ve ananelerini hatırlamanın güzelliklerini, bu güzellikleri paylaşmanın her daim mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Kim, annesi Çerkezköy dışında olan çalışanların ise çiçeklerini kurye ile ulaştırarak, bu özel günde ailenin bir ferdi olduklarını hatırlatmak için çiçek ile birlikte bir de mektup kaleme aldı. 

 

 

TÜM ANNELER KUTSALDIR, TÜM ANNELER VUSLATTIR

 

Kim’in mektubunda “7 bin 785 kilometre uzaktan güney koreden türkiye’ye geldim. Değerli çocuğunuz ile birlikte aynı fabrikada genel müdür olarak çalışmaktayım. Böyle güzel, böyle iyi, böyle saygılı, böyle çalışkan bir evlat büyüttüğünüz için, hepimiz sizlerle gurur duymaktayız.Bazen evladınız ile konuşma fırsatı buluyorum, bana annesi olarak sizleri ne kadar sevdiğini defaatle söyledi. Sizlerin onu ne özenle yetiştirdiğinizden, ne zorluklar ile büyüttüğünüzden bahsetti. Ayrıca bana bu Dünya'nın sizlerle anlamlı olduğunu, bazen işlerinin yoğunluğu nedeniyle sizlere zaman ayıramasa  dahi, kabinin ve gönlünün hep sizlerin yanında olduğunu söyledi. Onu ne zaman özlerseniz, lütfen bana söyleyin, sizin yanına gelmesi için ona izin vereceğim. Sizlerle vakit geçirmesi için, bende elimden geleni yapacağım. Tüm anneler kutsaldır, tüm anneler vuslattır. Çocuklar bahar ise anneler dört mevsimin sahibidirler. Sözlerime son verirken, anneleri ebediyete göçmüş tüm çalışanlarımızın annelerine rahmet ve minnetlerimi bildiriyorum.Onlar varken, anların değerini bilelim, onlar yok iken, değer kavramı da bitip gidiyor, buna aklımızda yer edelim” ifadelerini kullandı.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10