İlki Yakuplu Mahallesi'nde düzenlendi

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından düzenlenen "Mahalle İftarları" programının ilki Yakuplu Mahallesi'nde düzenlendi.

Marmara Ereğlisi 13.05.2019 17:11:00 0
İlki Yakuplu Mahallesi

Ramazan ayı boyunca toplam 6 mahallede yapılması planlanan “Mahalle İftarları”nın ilkinde Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın yanı sıra, Başkan Yardımcıları Sinem Özüpek, Muharrem Şen, Meclis Üyeleri ve birim müdürleri de hazır bulundu.

 

İLGİDEN MEMNUNUZ

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata,  Marmaraereğlisi halkını iftar programlarına davet ederek, bu yılki iftar etkinliklerinde  ilçe halkıyla beraber olacaklarını ifade etti. Başkan Ata, gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Bu mübarek Ramazan ayında iftar sofralarımızda hep birlikte olmak istiyoruz. Ramazan ayının Tüm hemşerilerime sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum ”dedi.

 

“SİZLERLE BULUŞMAK İSTEDİK”

 

Ata, ”Marmaraereğlisi halkına öncelikle bizlere gösterdikleri ilgi nedeniyle çok teşekkür ediyorum.  Bizlerde sizlerin bu ilgisine layık olmaya çalışıyoruz. Bu mübarek ayda her mahallemizde sizlerle buluşmak istedik. Kıymetli çalışma arkadaşlarıma ve teşriflerini esirgemeyen siz değerli hemşerilerime saygılarımı sevgilerimi, şükranlarımı sunuyorum.  İnşallah Cenab-ı Allah, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul eder. Bu anlamlı günde aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz her bir hemşerime bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10