9'uncusu Altınova Mahallesi'nde düzenlendi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sofrası'nın 9'uncusu Altınova Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Tekirdağ Taşıyıcılar Kooperatifi'nin sponsorluğunda düzenle

Süleymanpaşa 15.05.2019 12:56:00 0
9

İftar programında yaptığı konuşmada 5 yıllık görev süresi sona erdiğinde kimsenin boynunu yere eğdirmeyeceğine dikkat çeken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Yüce Yaradan’a binlerce kez şükürler olsun ki bu kadar güzel insanı bir araya toplamayı bizlere nasip eyledi. Altınova’da yaşayan bütün hemşerilerime özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bu kardeşinize güvendiniz, inandınız ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı olarak geldiğim bu mahalleye tekrar gelişimin belediye başkanı olarak olmasını sağladınız. Allah hepinizden razı olsun. Şunun sözünü gönül rahatlığıyla verebilirim. 5. yılın sonuna geldiğimizde ‘İyi ki bu çocuğa oy vermişiz, bizim boynumuzu yere eğdirmedi’ diyeceksiniz. Bundan kuşkunuz olmasın” dedi.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

 

Süleymanpaşa için var gücüyle çalıştıklarının altını çizen Başkan Yüksel; “Yaklaşık 40 gün önce belediye başkanlığı makamına geldiğimizden beri günde 4-5 saat uyku ile geçiştiriyoruz. Çünkü yapılacak olanları bir an önce planlamamız gerekiyor. Çünkü sizlere verdiğimiz sözler var. Onları tutmamız gerekiyor. Allah nasip ederse bu 5 yıllık süre içerisinde Altınova’nın çok daha farklı bir yere dönüştüğüne hep beraber şahit olacağız.” diye konuştu.

 

 

“YÜCE YARADAN EZANLARIMIZI SUSTURMASIN”

 

Tekirdağ Taşıyıcılar Kooperatifine de teşekkür eden Başkan Yüksel; “Altınova Mahallemiz hemen hemen 81 ilimizin hepsinden insanın yaşadığı, hepsini kucaklayan bir mahallemiz. Bu akşam olduğu gibi birlikteliğin merkezi olan bir mahalle. Yüce Yaradan bizim birlik ve beraberliğimize zeval vermesin. Yüce Yaradan ezanlarımızı susturmasın. Yüce Yaradan bu güzel toprakları düşman botuna çiğnetmesin” dedi.

 

“TÜM VATANDAŞLARIMIZI KİRAZ FESTİVALİ’NE BEKLİYORUM”

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 55. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’ne tüm vatandaşları davet eden Yüksel; “6 Haziran’da  Süleymanpaşa’da Kiraz Festivali’ni organize ediyoruz. Yine o eski günlerdeki gibi birlik ve beraberliğimizin had safhada olduğu, birlikte vakit geçirebileceğimiz, çocukların gençlerin kendilerine vakit ayırabilecekleri, annelerin babaların biraz da olsa enerjilerini atabilecekleri, kafalarını dağıtabilecekleri güzel bir festival organize ettik.  Tüm vatandaşlarımızı 6 Haziran itibari ile sahile, Kiraz Festivali’ne bekliyorum. Gelin, festival coşkusunu hep birlikte yaşayalım” dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10