Lösemili çocuklara yönelik iftar programı düzenlendi

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Tekirdağ ve ilçelerinde ikamet eden lösemili çocuklar ve ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Tekirdağ 15.05.2019 13:00:00 0
Lösemili çocuklara yönelik iftar programı düzenlendi

Her yıl Ramazan ayında düzenlenen geleneksel iftar programı Lösemili Çocuklar Vakfı ile birlikte organize edilirken, iftar yemeğine Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Göksel Karaevli ve Cemil Koçaş, Sayman Üye Yılmaz Emer ve Genel Sekreter İrfan Ekici katıldı.

 

“LÖSEMİ HASTALIĞINA YAKALANANLAR MORALLERİNİ ÇOK YÜKSEK TUTMAK ZORUNDA”

 

Sosyal sorumluluk bilinci ile bu tür organizasyonlar düzenlediklerini ve önümüzdeki dönemde de düzenlemeye devam edeceklerini ifade eden Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Göksel Karaevli, “Lösemi hastalığına yakalananlar morallerini çok yüksek tutmak zorundalar ve bu hastalığı yeneceklerine kendilerini inandırmaları gerekiyor. Bir önceki yıl aramızda olup bu yıl aramızda olmayan, bu hastalığı yenmiş çocuklarımızın olduğunu duymak bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Ramazan ayı vesilesiyle bir araya gelmekten ve odamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuz aile bireylerine ve LÖSEV yetkililerine teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

 

Haber: Cengizhan KÜPELİOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10