"Tekirdağ'a yakışan bir organizasyon olacak"

Haziran ayında Süleymanpaşa'da gerçekleştirilecek 55. Geleneksel Kiraz Festivali İcra Komitesi, Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel moderatörlüğünde toplandı. Toplantıya ilgili kurumların temsilcileri i

Tekirdağ 15.05.2019 13:02:00 0

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 55’incisi düzenlenecek Geleneksel Kiraz Festivali’nin hazırlıkları devam ederken, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi salonunda düzenlenen Kiraz Festivali İcra Komitesi toplantısında festival kapsamında kurumlar bazında yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

 

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel moderatörlüğünde yapılan toplantıda, kurumlar arası görev dağılımı yapılırken, 6-9 Haziran tarihleri arasında yapılacak festivalde yer alacak etkinlikler de anlatıldı.

 

“SON 10 YILIN EN GÜZEL FESTİVAL ORGANİZASYONUNU GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

 

Bu yıl düzenlenecek festivalin Tekirdağ’a yakışan bir organizasyon olacağını belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Son 10 yılın en güzel festival organizasyonunu gerçekleştireceğiz” dedi.

 

“BELEDİYENİN ZARAR ETMEDİĞİ BİR FESTİVAL YAPACAĞIZ”

 

Kiraz festivalini düzenlerken çok fazla belediye bütçesine dokunmayacaklarını ifade eden Yüksel,  “Sponsorlarımızın desteğiyle giderlerimizi karşılamaya çalışacağız. Belediyemizin zarar etmediği, vatandaşımızın mutlu olduğu bir festival yapmayı hedefliyoruz. Bu organizasyonda ilgili tüm kurumlarımızın da desteğini alacağız. 6-9 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek festivalimizde, ‘Birlikten güç doğar,’ sözünün tam karşılığını göstermiş olacağız” diye konuştu.

 

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Toplantı, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından son bulurken, 55. Kiraz Festivali ile ilgili önümüzdeki günlerde bilgilendirme yapılacağı ifade edildi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10