Akay güven tazeledi

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği önceki Akşam Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Kaşarcı Sokakta faaliyet gösteren Bahane Cafe'de olağan genel kurul gerçekleştirdi. Seçimlere tek liste ile giren

Çerkezköy 16.05.2019 15:45:00 0
Akay güven tazeledi

Kongre Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay’ın açılış konuşması ile başlarken, kongre divan seçimi ile yapıldı. Kongrede divan başkanlığına Tekirdağ Barosu Başkan Yardımcısı Egemen Gürcün getirilirken, katip üyeliklere,Ali Uluç,Asım Çorbacı getirildiler.

 

AKAY’IN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

 

Divan heyetinin oluşumunun ardından kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başladı. Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneğinin faaliyet raporu ve gelir gider hesap raporunun okunmasının ardından, derneğin denetim raporunu Ensari Bakanoğlu okudu.Okunan raporlar tek tek oylamaya sunuldu ve oybirliği ile kabul edildi. Seçime tek aday ve tek liste ile giren mevcut Başkan  Murat Akay açık oylama usulü ile yapılan seçimde oybirliği ile yeniden başkanlığa seçildi. Murat Akay’ın başkanlığındaki Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği yeni yönetim kurulunda Fahri Er, Recep Şahin, Rukiye Yavuz, Hakan İğdeli, Gökhan Çinte, Barış Erdoğan, Serkan Asbaş ve Tevfik Topçu yer aldı.  Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Denetim Kurulu asil üyeliklerine ise Erhan Çiftçi,Ferhat Çeşitçi ve Yaşar Yılmaz seçildi.

 

 

“BİRLİKTELİĞİMİZİ DAHA DA PEKİŞTİRMEK ADINA KURULDUK”


Seçimin ardından üyelere teşekkür konuşması gerçekleştiren Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay”  Bizleri yeniden göreve getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneğimizi 26 Mayıs 2016 tarihinde kurduk. Kurulduğumuz günden bu yana yaptığımız bir çok aktivite ve yardımlarla da ilçemizde ve bölgemizde kendinden söz ettiren bir dernek olduk. Bunda her ne kadar yönetimin payı var ise siz değerli dernek üyelerimizin de payı var. İnsanların birbirinden uzaklaşmaya başladıkları dönemde birlikteliğimizi daha da pekiştirmek ve adına kurulan derneğimiz her geçen gün artan üye sayısı ile birlikte büyümektedir” dedi.

 


“TABELA VE LOKAL DERNEĞİ OLMAYACAĞIZ DEMİŞTİK VE OLMADIK”


Derneğin kuruluş amacından da bahseden Akay “Derneği kurarken amacımız Çerkezköy’de yaşayan insanlarımızın birbiriyle olan birlikteliği dostluğu arkadaşlığı güçlendirmek ve kardeşlik duygularını üst seviyeye çıkarmak, Çerkezköy’ün vizyonunu ileriye taşıyarak yeni vizyonlar yaratmak,   Çerkezköy’e en iyi şekilde faydalı olabilmek ve derneğin kurumsal bir yapıya kavuşması için mücadele verdik.

 

Bunları da hep birlikte başardık. Bazı dernekler gibi tabela ve lokal derneği olmadık. Dernek çatısı altına siyaset sokmayacağız dedik ve sokmadık. Her siyasi görüşe açık mesafede olduk. Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği yönetimi ve üyeleri olarak Çerkezköy’e faydalı olmaya çalışıyoruz. Yaptığımız işlerle de insanlarımızla paylaşarak farkındalık yaratıyoruz” dedi. Akay, kongre sonrası kongreye katılan üyelere kongrenin yapıldığı Bahane Cafe’de iftar verdi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10