İrmet'ten muhtarlara iftar

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi  tarafından Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Vize'de görev yapan muhtarlar için iftar yemeği düzenlendi. Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi

Çerkezköy 17.05.2019 13:38:00 0
İrmet

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi tarafından Kapaklı Business Otel’de düzenlenen iftar yemeğine Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, Hastane Yönetim Kurulu Başkanları Op.Dr. Ahmet Türker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak, Hastane Başhekimi Dr. Hakkı Burç Baykaran,Hastane Müdürü Alper Atasoy, Hastane Müdür yardımcısı Leyla Alkan, Kurumsal Pazarlama Direktörü Emre Alkan, Kurumsal İletişim Tanıtım Pazarlama Uzmanları Burçin Biçer ve Mustafa Çayıroğlu, Türkiye Muhtar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ile Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Vize’de görev yapan mahalle muhtarları katıldı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Açılan iftarın ardından konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi  Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ahmet Türker” 31 Mart seçimlerinde halkımızın takdiri ile göreve geldiniz. Bu beş yıllık dönemde hepinize başarılar dilerken, görevinizin de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

 “EN ESKİ UZMAN DOKTORLARINDAN BİRİSİYİM”

 

Çerkezköy’de 24 yıldır görev yaptığını kaydeden Türker “ Hastanemizi hepiniz iyi tanıyorsunuzdur. Çerkezköy’de görev yapan en eski uzman doktorlardan birisiyim. Buraya geldiğimde yeni devlet hastanesi kuruluyordu. Eczaneye uğradığımda insanlarımızın ayağı alışmış kontrol için İstanbul’a ve Çorlu’ya gittiklerini duydum. İnsanlar bizlere hastane açarsanız hastanız olmaz dediler. Geldiğimiz noktada dünyanın yedik kıtasından hastalarımız var. Geçin yıl yüzlerce hastayı ameliyat etmişiz. Çerkezköy’ün sağlıkta ulaştığı nokta Trakya’nın bir çok vilayetinden çok daha üst düzeydedir” dedi.

 

 

“EN İYİ REKLAM HASTA MEMNUNİYETİDİR”

 

Türker “ 16 yıl önce 20 yataklı, bin 200 metrekare alanda 4 ana branşta hizmet veren Remzi Garip Hastanesini aldık. Çerkezköy nüfusunun giderek artacağını, ihtiyaçlarının fazlalaşacağını öngörüyorduk. O yüzden Çerkezköy’ün çok daha donanımlı büyük bir hastaneye ihtiyacı olacağını öngördük. Biz yaklaşık 4-5 yıl sonra bu hastaneyi tamamen kendi emek ve çabamızla yaptık, ardından ise gece gündüz çalışarak mevcut hastanemizin yanında arsayı satın aldık. Biz bu hastaneyi ‘ Biz de hasta olursak bu hastanede tedavi olacağız’ prensibi ile kurduk. Hastanemiz gerek donanım, gerek hekim kadrosu ile İstanbul’da bulunan bir çok A sınıfı hastane ile aynı düzeydedir. Geçen yıl Avrupa’dan ortalama 20-25 hastamız gelirken, bu ay ise 80’in üzerinde hasta geldi. Hastanemizin dördüncü katını yabancı hastalardan oluşuyor. En iyi reklam hasta memnuniyetidir. Biz bu işi yapmaktan ve hastaların iyi olduğunu görmekten zevk alıyoruz. Elimiz gücümüz yettiğince bu işe devam edeceğiz. Bölgemize kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Sizlerle tanışmaktan son derece mutlu oldum” diye konuştu.

 

 Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10