Tokatlılar iftarda bir araya geldi

Çerkezköy Tokatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından önceki gün dernek binası önünde düzenlenen iftar programına yoğun bir katılım gerçekleşti.

Çerkezköy 19.05.2019 17:01:00 0
Tokatlılar iftarda bir araya geldi

Çerkezköy Tokatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bünyamin Demir iftar programına gelen davetlileri iftarın verildiği Zümbüller Sokak girişinde dernek yönetim kurulu üyeleri Mehmet  Kar, Adem İçli,Erdal Çelik,Serdar Hanedartoğlu,Serdar Aydın,Adem Utuğlu,İsmail Çelebi ,Ersaoy Aktaç,Abdullah Şakrak,Akif Aydın,Suat Başpınar ,Kadir Bozkurt,Mesut Çelik,Hasan Kaplan ve Halis Yurdakul  ile birlikte karşıladı. İftara Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram,AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök  ve ilçe yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı  Ahmet Aydeniz ve ilçe yönetimi,İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Çerkezköy Müftü vekili Mahmut Öztekin,meclis üyeleri ,STK başkanları ve yönetimleri,dernek üyeleri ve aileleri ile çok sayıda  davetli ile  yaklaşık bin kişi katıldı.

“GÖNÜL SOFRAMIZI PATLAŞARAK BİZLERİ ONURLANDIRDINIZ”

İftar programında konuşan Tokatlılar Kültür yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Bünyamin Demir” Başı rahmet ,ortası marifet,sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek ve güzel Ramazan akşamında iftar soframızı  gönül soframızı paylaşarak bizleri onurlandırdınız.Her birinize şahsım ve dernek yönetimim adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbimden tuttuğumuz oruçları ,yaptığımız ibadetleri, kabul eylemesini niyaz ediyorum.Bu güzel buluşmanın tertibinde maddi manevi yardımlarını esirgemeyen çok kıymetli dernek  yönetimimize,hayırsever iş adamlarımıza ve yemekleri ile lezzet sunan değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim bizi tekrar gönül sofrasında buluşturmayı nasip etsin. Bu güzel akşamda bizleri yalnız bırakmadığını için tekrar teşekkür ediyor saygılarımı sonuyorum”dedi.

 DUALARLA İFRAT AÇILDI

İftar programında bulunan Çerkezköy Müftü vekili Mahmut öztekin’in okuduğu dua ile iftara katılanlar iftarını açtı. Dernek başkanı Bünyamin Demir ve dernek yönetimi iftar programına katılan tüm davetliler ile yakından ilgilendiler ve iftar sonrasın da sokak çıkışına kadar davetlileri uğurladılar.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10