İftar sofrasında buluştular

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı, Belediye meydanında iftar sofrasında buluştu. Katılımın yoğun olduğu iftar programında konuşma gerçekleştiren Büyük Birlik Partisi Ã?

Çerkezköy 20.05.2019 15:55:00 0
İftar sofrasında buluştular

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığını, Çerkezköy Belediyesi yan tarafındaki alanda iftar programı düzenledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Dua ile başlayan iftar yemeği yenildikten sonra İftar yemeğine katılanlara hitap eden Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Anmet Macit  “ Hepinize hayırlı sağlık huzur ve bereketli ramazan ayı geçirmenizi dilerim. Bugün ki iftar programımıza katılım ağlayan tüm eş dostlarımızdan Allah razı olsun. Beklemediğimiz bir kalabalık oluştuğundan dolayı ilgilenemediğimiz kişiler ve yer bulamayarak iftarını açamayan dostlarımızda olmuştur. Herkes haklarını helal etsinler.Orucunuz ve ibadetleriniz kabul ramazanınız hayırlı olsun” diye konuştu.

KATILIM YOĞUN OLDU

Katılımın yoğun olduğu iftar programına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Eski Belediye Başkan adayı Yılmaz Bulut ile çok sayıda partili katıldı.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10