Aktif Yapı iftarı bu yılda ilgi gördü

Aktif Yapı Doğalgaz ve Mühendislik 'in önceki akşam, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Narin Kavşağında faaliyet gösteren Sampi Pide verdiği geleneksel iftar programı  bu yılda ilgi gördü. İftar pro

Çerkezköy 21.05.2019 14:03:00 0
Aktif Yapı iftarı bu yılda ilgi gördü

Aktif Yapı Doğalgaz ve Mühendislik firması sahibi Zafer Okan Özkan başta olmak üzere, firma Genel Müdürü Ersin Deliktaş ve işyeri personel Mehmet Deliktaş, iftara davet ettikleri misafirlerini restaurant girişinde güler yüzle karşıladılar. İftar sırasında da misafirler ile tek tek  yakından ilgilendiler.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

 Aktif Yapı Doğalgaz ve Mühendislik Firmasının Sampi Pide’de  düzenlediği iftar programına Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak,  Asbaş Nakliye Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Asbaş, Asbaş Nakliye Genel Müdür Yardımcısı  Erman Asbaş, Aran Cam firması sahiplerinden İsmail Aran,Çerkezköy Belediye Meclisi üyesi Koray Önsel, iş adamları olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Aktif Yapı Doğalgaz ve Mühendislik firması Sahibi Zafer Okan Özkan ve Firma Genel Müdürü Ersin Deliktaş iftara katılan tüm misafirlerine katılımları için teşekkür ettiler.

 

 

 “BU YILDA RAMAZAN AYININ BİRLEŞTİRİCİ RUHUNA VESİLE OLDUK“ 

 

İftarda konuşan Zafer Okan Özkan, “Aktif Yapı Doğalgaz ve Mühendislik olarak  buyıl geleneksek 4. İfratımızı gerçekleştirdik. Geleneksel olarak sürdürdüğümüz iftar programlarımız ile Ramazan ayının birleştirici ruhuna vesilesi olmaya çalışıyoruz ve bu yılda vesile olduk.Bu yıl da tüm eş, dost ve arkadaşlarımızla, esnaflarımızla bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın daha yoğun yaşandığı Ramazan ayının ülkemize ve İslam alemine barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

 “RAMAZAN AYININ KIYMETİ BİLİNMELİ”

Ramazan ayının sevgi ve paylaşım ayı olduğunu kaydeden Aktif Yapı Genel Müdürü Ersin Deliktaş”Bu ayda  tüm Müslüman ülkelerde insanlar arasında kardeşlik ve dayanışma duyguları üst seviyeye çıkar. İnsanlar daha birleştirici ve daha hoşgörülü ve de birbirlerine karşı saygılı ve sevecen olurlar. Kısaca Ramazan ayı her şeyi ile çok özel ve çok güzel olan kutsal  ve çokta bereketli bir aydır. Ayrıca bu ayda okunan dualar ve yapılan ibadetler de çok sevaptır,dolayısıyla ramazan ayının kıymeti bilinmelidir” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10