Kafkaslar İftarda buluştu

Çerkezköy Kuzey Kafkas  Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu yılda gerçekleştirdi.

Çerkezköy 21.05.2019 15:58:00 0
Kafkaslar İftarda buluştu

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Önceki akşamda Amfi Tiyatro yanındaki dernek binasında düzenlenen iftar programına katılım yoğun oldu. İftar öncesi Dernek Başkanı Emrullah Ataçay ve dernek yönetimi davetlileri kapıda karşılarken, iftar boyunca davetlilerle yakından ilgilendi. Çerkezköy  Kuzey Kafkas Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin   düzenlediği geleneksel iftar programında Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

 

 

KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

 Kuzey Kafkas Kültür  Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay yaptığı konuşmada “ Derneğimizin bu yılda geleneksel iftarında bizlerle olmanızdan ve aynı sofrada bulunmanızdan duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyorum. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan akşamında da iftarımızda bulunarak   bizleri  onurlandıran, başta Belediye Başkan yardımcımız Enver Bayram olmak üzere şansım ve dernek yönetim kurulumuz adına herkese tek tek teşekkür ediyorum. Ramazan ayı hepimizin bildiği gibi yardımlaşma , paylaşma, kardeşlik ayıdır. Ramazan ayının hepimize hayırlara vesile olmasını diliyor,tutulan  oruçlarımızın kabul olmasını temenni ediyor ve  yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle  sizlerin bayramını kutluyorum” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10