Belediyeye hidrolik kırcı makinesi hibe ettiler

Çerkezköy-Kapaklı yolu üzerinde iş makineleri ve hidrolik kırıcıların tamir, bakım ve yedek parça imalatı işi yapan İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Kapaklı Belediyesine 2019 model MTB 36 mar

Çerkezköy 23.05.2019 15:34:00 0
Belediyeye hidrolik kırcı makinesi hibe ettiler

Önceki gün gerçekleştirilen programda 2019 model MTB 36 marka Hidrolik Kırıcı makinesi İnan Makine Sanayi ve Ticaret A.ş sahibi Mehmet Tuşçuoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Tijen Alkan tarafından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e teslim ettiler.

“KAPAKLI’YA HAYIRLI OLSUN”

Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı  Mustafa Çetin " Bu ekipmanı Belediyemize  kazandırdığı için başta fabrika sahibimiz Mehmet Tusçuoğlu'na ,yönetim kurulu başkanı Tijen Alkan'a ve emeği geçen tüm değerli işçi kardeşlerime şahsım, kurumum ve halkımız adına  çok teşekkür ediyorum. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizin ihtiyaçlarını karşılamak adına bu makinelerin  çalışmalarımıza ciddi katkısı olacak. Makine parkurumuzu daha güçlendirerek halkımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için gelişen son teknolojileri yakından takip etmeye ve  çalışmalarımızı bu yönde sürdürmeye devam edeceğiz. Kapaklı Belediyemize hayırlı ve uğurlu olsun. " dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10