Çetin: Vatandaşların gönül sofralarına konuk olduk

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan 12 farklı ekip tarafından 12 ayrı mahallede bulunan evlerde eş zamanlı iftar pro

Süleymanpaşa 23.05.2019 15:54:00 0
Çetin: Vatandaşların gönül sofralarına konuk olduk

“VATANDAŞLARIN EVLERİNE KONUK OLDUK”

 

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı, Başkan Sezayi Çetin'in talimatıyla Halkla İlişkiler Birimi koordinatörlüğünde Kadın ve Gençlik Kollarının desteğiyle 12 mahallemizde 12 ayrı evde 12 farklı ekiple eş zamanlı iftar programı düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geldiler. Ramazan vesilesiyle paylaşma, kaynaşma ve kardeşlik ruhunun artırılmasını hedefleyen iftar programıyla ilgili açıklamada bulunan İlçe Başkanı Sezayi Çetin, "Ramazan ayının bereketini, kardeşlik ruhunu, huzurunu parti ve kişi ayrımı gözetmeden vatandaşlarımızla paylaştık. İlçe Başkan Yardımcılarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Kadın ve Gençlik Kolları Birimlerimizden oluşturduğumuz 3 kişilik ekiplerle 12 farklı mahallemizde Süleymanpaşalı hemşerilerimizin evlerine konuk olduk. Vatandaşlarımız evlerini, gönüllerini, muhabbetlerini bizlere açtılar. Bu vesileyle hepsine buradan ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

 

“ARKADAŞLARLA İSTİŞAREDE BULUNDUK”

 

Ramazan ayında vatandaşların dilek ve şikayetlerine karşılık vermeye çalıştıklarını kaydeden Çetin “
Arkadaşlarımızla istişarede bulunduk. Toplu iftar programlarımız dışında vatandaşımızın gönül sofralarına konuk olmak ve daha çok kişiye ulaşabilmek için eş zamanlı ev ziyareti programı kararı aldık. Misafiri olduğumuz hane sahibi vatandaşlarımızla tanıştık, hasbihal ettik, dertlerini dinledik, görüş ve önerilerini not ettik. Ramazan ayının paylaşma, kaynaşma ve kardeşlik ruhunu bu ziyaretlerimizde ziyadesiyle yaşama fırsatı yakaladık” dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10