Edirneliler iftarda bir araya geldi

Çerkezköy Edirneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin bu yıl ki geleneksel iftarına Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun'da katıldı. Samimi bir havada gerçekleşen ift

Çerkezköy 26.05.2019 15:56:00 0
Edirneliler iftarda bir araya geldi

Çerkezköy Edirneliler Derneğinin geleneksel olarak düzenlenen iftarı Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesindeki dernek lokalinde düzenlendi. İftara CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle muhtarı Tahsin Akgün, Çerkezköy Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Ülger,Çerkezköy Edirneliler Derneği Başkanı İmdat Özgör, Dernek  Başkan Yardımcısı Suat özgücü ve dernek yönetimi, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dernek yönetimi iftar öncesi davetlileri kapıda karşılarken, iftar süresince de davetliler ile yakından ilgilendiler. İftar sonrası kısa bir konuşma gerçekleştiren Dernek Başkanı İmdat   Özgör, geleneksel iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

 

 

TARIM İLE CAN ÇEKİŞİYORUZ

 

İftarın ardından vatandaşların ve basın mensupların İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri konusunda sorduğu soruları cevaplayan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, “Bundan böyle ülkemizde ayrık her şey çok güzel olacak.Sizlerin de desteği ile başaracağız. 17 yıldır ülkemizi yöneten iktidardan artık kimde memnun olmadığını söylüyor. İnsanlar artık özgür iradesi ile siyasilerden memnun olup olmadığını söylemeye başladı. Bu ses ise her geçen gün daha da artarak devam ediyor. 100 yıl önce uyanmıştık, 19 Mayıs 2019’da yine 100 yıl sonra uyandık. Ülke yeniden doğuyor. Ülkemizde  bugün hasar büyük . Ekonomi  her gün daralmaya devam ediyor. Ülke insanımız artık beklentilere cevap verilmesini istiyor. Şu anda ülkemizde tarım can çekişiyor, çiftçiye gereken destek verilmelidir” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10