Aynı sofrada oruçlarını açtılar

Çerkezköy Belediyesi'nin 'Sofralar Kuruluyor, Gönüller Bir Oluyor' sloganı ile geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları Bağlık Mahallesi ve Kızılpınar mahallesi ile devam etti. Hayırseverlerin

Çerkezköy 26.05.2019 16:11:00 0
Aynı sofrada oruçlarını açtılar

Bağlık Mahallesi Semt Pazarı’nda ve Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri önünde kurulan mahalle iftarına vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

 

 

SON İFTARIMIZ GMKP’DE OLACAK

 

Bağlık ve Kızılpınar mahallesinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya gelen ve onların Ramazan ayı coşkusuna ortak olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Her yıl düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarımızda Kızılpınar ve Bağlık mahallesinde yaşayan hemşerilerle aynı sofra etrafında buluştuk ve oruçlarımızı açtık. Ayrıca sohbetlerimizi de yapıp, dualarımızı ettik. Mahalle iftarlarında komşuluk ilişkilerini güçlendirdik ve Çerkezköy bilincini artırdık. Mahalle iftarlarımıza katılan vatandaşlarımıza ve katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi. Akay iftar programlarının bugün Gazi Mustafa Kemal Paşa mahallesinde Özcan Sokak ve Canbazlar Sokak’ta kuracak iftar sofraları ile tamamlanacağını belirtti.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10