BBP'den yaşlıları ziyaret

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ettikleri Trakya Bakım Merkezinde yaşlılar ile bir araya gelip, karanfil dağıttılar. Büyük Birlik Partisi İ

Çerkezköy 27.05.2019 16:52:00 0
BBP

Geçtiğimiz haftalarda Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı görevine atanan Ahmet Macit. İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem İltir ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte önceki gün Trakya Bakım Merkezini ziyaret etti.

 

“YALNIZ OLMADIKLARINI HATIRLATMAK İSTEDİK”

 

Milli kültür ve değerleri yarınlara taşımayı sağlayan toplumsal hayatın en kıymetli hazineleri olan yaşlıların hayatlarını kolaylaştırmada herkesin ortak sorumluluğu olduğunu kaydeden Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit “ Bugün Trakya Özel Bakım evine yönetim kurulu üyelerimizle ziyaret etti. Yaşlılarımız ile bir araya gelerek onları bir nebze olsun sevindirmek istedik. Gözlerindeki o ışığı hissetmek ve onların orada yalnız olmadıklarını hatırlatmak bu Ramazan ayında hem bizlere hemde onlara iyi geldi. Rabbim kimseyi bir takım sebeplerle ailesinden uzaklaştırmayı nasip etmesin. Trakya Özel Bakım evinde görev yapan ve yaşlılarımız ile çok iyi ilgilenen personelin hepsine de ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Ziyarette Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit ve yönetim kurulu üyeleri yaşlılara günün anısına karanfil dağıttı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10