Dereceye girenler ödüllendirildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı'da bulunan ortaokul öğrencilerine yönelik ödüllü resim yarışması, lise öğrencilerine yöne

Çerkezköy 28.05.2019 17:31:00 0
Dereceye girenler ödüllendirildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen ödüllü resim yarışması ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen ödüllü kompozisyon yarışmasının ödül töreni dün gerçekleştirildi.

 

KAYMAKAM ABBAN’DA KATILDI

 

Önceki gün Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesindeki toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Natan Yakuppur, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra dereceye giren öğrenciler, aileleri ve okul müdürleri katıldı.

 

 

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

 

Ödül töreninde açılış konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler “ Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen, geleneksel hale getirdiğimiz okullar arası Resim ve Kompozisyon Yarışması ödül törenine hoş geldiniz.

 

Bu yıl “Teknoloji ve İnsan ” konusunda düzenlediğimiz yarışmaya gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerimizi belirterek sözlerime başlamak isterim. Bu yarışmada ödül alan Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizin okullarındaki öğrencilerimizi tebrik ederken, değerli öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize ve Milli Eğitim Müdürlüklerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin eserlerini değerlendiren, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinden farklı okullardan gelen kıymetli jüri üyelerimize de verdikleri destek sebebiyle teşekkür ediyoruz. Öncelikle Resim ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren eser sahiplerini tebrik ediyorum. Ancak dereceye girmese dahi yarışmaya eser gönderen tüm öğrencilere de tebrik ve takdirlerimi iletmek istiyorum. Ödül takdimine geçerken, bu törende bizleri yalnız bırakmayan başta  Kaymakamlarımıza, değerli Milli Eğitim Müdürlerimize ve okul müdürlerimize, velilerimize ve tüm misafirlerimize tekrar hoş geldiniz diyorum” dedi.

 

“FAALİYETLERİN DEVAMINI DİLİYORUM”

 

Sözdinler’in ardından konuşan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da “Bugün böylesine güzel bir ödül töreninde sizlerle birlikte bulunmaktan memnuniyet duymaktayım. Ben özellikle Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin, gerek eğitim, gerek kültürel ve gerekse sosyal sorumluluk duyguları içerisinde Çerkezköyümüze ve Kapaklı ilçemize ellerinden geldiğince faydalı olduklarını görüyorum. İlçem ve şahsım adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Dereceye girenleri tebrik ediyorum, başta çocuklarımızı ama ondan daha önce öğretmenlerini de tebrik ediyorum. Bu tür faaliyetlerin devamını diliyorum” dedi. 

 

 

BİR ÇOK ESER DEĞERLENDİRİLDİ

 

Katılımın oldukça yoğun olduğu yarışmalara başvuruları değerlendiren inceleme komisyonu çalışmasını tamamlarken, inceleme komisyonlarında Çerkezköy’den ve Kapaklı’dan 10 öğretmen görev aldı. Kompozisyon dalında komisyonca 20 eser değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede “Teknoloji ve İnsan” temasıyla yazılan kompozisyon yarışmasında, Kapaklı Anadolu Lisesi öğrencisi Hadiye Hasret Bakış ‘Destina’ rumuzlu eseriyle birinci, Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Arzu Ergin ‘Deliçoban’ rumuzlu eseriyle ikinci ve Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi Eylül Nida Coşar ‘Maysa’ rumuzlu eseriyle üçüncü oldu. Resim dalında 27 eser değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede “Teknoloji ve İnsan” temasıyla yapılan resim yarışmasında, Yıldızkent Ortaokulu öğrencisi Feyza Küçük ‘Kalem’ rumuzlu eseriyle birinci, Metin Seçkin Ortaokulu öğrencisi Melisa Maden ‘Sarı’ rumuzlu eseriyle ikinci ve Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Melisa Akgül ‘Prenses’ rumuzlu eseriyle üçüncü oldu.

 

TABLET HEDİYE EDİLDİ

 

Yarışmada dereceye giren öğrencilere Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Natan Yakuppur, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından tablet bilgisayar verilirken, kategorilerinde birinci olan öğrencilerin Okul Aile Birliği Banka Hesaplarına 1.000 TL yardımda bulunuldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10