Çalışanlarını ve ailelerini iftarda ağırladılar

2013 yılında yabancı sermayeli firmayı devir alan ve 2014 senesinde yerlileştirerek kablo sektöründe hizmet verir hale gelen MTB Endüstri Sistemleri Saray Beyaz Çiftlik Restaurantta çalışanlarını ve ailelerini if

Çerkezköy 30.05.2019 17:14:00 0
Çalışanlarını ve ailelerini iftarda ağırladılar

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren MTB Endüstri yöneticileri, çalışanlarla iftarda bir araya geldi

 

AYNI SOFRADA BULUŞTULAR

 

6 yıldır Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren kablo gruplama firması MTB Endüstri Sistemleri Ltd. ŞTİ geleneksel hale gelen iftar sofrasında bu sene de buluştu. İftar programına MTB Endüstri Onursal Başkanı Hakan Beceren, Yönetim Kurulu Başkanı M.Talha Beceren, fabrika çalışanları, iş adamları ve aileleri katıldı. Saray Beyaz Çiftlik’te gerçekleştirilen iftarda Yönetim Kurulu Başkanlığı bayrağını Onursal Başkan Hakan Beceren’den devir alan M.Talha Beceren davetlileri kapıda karşılarken, gece boyunca da yakından ilgilendi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

İftarın ardından konuşma yapan MTB Endüstri Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı M.Talha Beceren tüm çalışanlarının mübarek Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını dileyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Beceren “ Geleneksel hale getirdiğimiz iftar soframıza katılarak bizleri onure ettiniz. 6 yıldır birlikte çalışarak aile olduk ve her zaman da aile olarak kalacağız. Çocuklarımızla, eşlerimizle, dostlarımızla daha nice Ramazanlara, nice iftarlara ulaşmayı Allah bizlere nasip etsin. Geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" diye konuştu.

 

 

“KARDEŞ FİRMA OLARAK BÜNYEMİZE KATTIK”

 

Beceren “ Ülkemizde son dönemlerde yaşanan krize rağmen 8 ay önce Sakarya Hendek’te faaliyet gösteren Turko Robot AŞ firmasını da kardeş firma olarak bünyemize kattık. Emin adımlarla geleceğe durmadan ilerliyoruz” dedi. İftar sofrasında birlik ve beraberlik mesajları veren Onursal Başkan Hakan Beceren, gecenin fotoğrafını ise bir yanına eşi Fatma Beceren, bir yanına oğlu Mustafa Talha Beceren’i ve kızı Zülal Beceren’i alarak verdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10