Gönül verenlerin iftarına yoğun katılım

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği'nin bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği geleneksel iftar programı önceki akşam TEKPARK'ın otoparkında gerçekleştirildi. Bu yıl iftar prog

Çerkezköy 30.05.2019 17:18:00 0
Gönül verenlerin iftarına yoğun katılım

İftar programına, Tekirdağ Barosu Başkan Yardımcısı Egemen Gürcün,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi i Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, Gazi Mustafa Kemal Paşa Muhtarı Recep Şahin, Çerkezköy Doğanspor Kulübü Veteranlar Takımı futbolcuları, İYİ Parti Çerkezköy Eski İlçe başkanı Cemalettin Türlin ve eski ilçe yönetimi, Beyazay Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, Alperen Ocakları Çerkezköy Şube yönetimi, ix adamları, esnaflar , vatandaşlar katıldı.

 

 AKAY TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve yönetimi iftar programına katılanlarla yakından ilgilenirken, yemek servislerini de kendileri yaptılar. İftar programına katılan herkese teşekkür eden Dernek Başkanı Murat Akay “ Bu akşam dernek olarak dördüncü iftarımızı verdik. Bizleri kırmayarak iftarımıza katılmanız bizleri mutlu etti ve onurlandırdı. Katılımınız için sizlere teker teker şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Yeni katılımlarla büyüyen bir dernek olduk. Sizlerle birlikte büyük bir aile olduk. İftara katkı ve destek veren tüm dernek üyelerimize  çok teşekkür ediyorum”diye konuştu..

 

Haber/Seyit SÜREN     


0282 726 91 91
0282 747 65 10