Berberlerin bayram yoğunluğu

Ramazan Bayramına tıraşlı girmek isteyen vatandaşlar berberlere akın edince, esnaf gece geç saatlere kadar mesai yaptı. Yoğunluk nedeniyle talepleri karşılamakta zorlanan bazı berberler ise hafta sonunda gecenin geç

Çerkezköy 2.06.2019 08:24:00 0
Berberlerin bayram yoğunluğu

BAZI BERBERLER SABAHIN İLK IŞIKLARINA KADAR ÇALIŞTI

 

Çerkezköy’de her  dini bayram öncesinde olduğu gibi  bu ramazan bayramı arifesinde de en fazla yoğunluğun yaşandığı yerlerden biride berberler  oldu. Bayrama tıraşlı girebilmek için  bir çok vatandaş saç ve sakal tıraşı olmak için berberlerin yolunu tuttu.   Arife günü aralıksız  müşterilerini tıraş etmek için ter döken berberler, sabahın  ilk ışıklarına kadar  çalıştı. 

 

  TALEPLERİ KARŞILAMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ

 

Levent Erkek Kuaförü Sahibi Levent Yavaş “ Saç sakal talebi müşterilerimizin taleplerini karşılamaya özen gösteriyoruz.  Bayramlarda özellikle vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu  saç ve sakal traşların son güne bırakıyor. Durum böyle olunca da yoğunluk yaşanıyro. Bizlerde bayrama güzel bir görünümle girmek isteyen vatandaşlarımızı istekleri tıraş stilinde tıraşlarını yapıyoruz ve gelen müşterilerimizin de taleplerini geri çevirmeyip karşılamaya özen gösteriyoruz”dedi.

 

BİR TEK BAYRAMLARDA YOĞUNLUK YAŞIYORUZ

 

Moda Erkek kuaförü sahiplerinden Hasan Kor ise “ Biz berberler olarak yılda bir tek  iki dini bayramda yoğunluk yaşıyoruz. Bayramlarda yaşadığımız müşteri yoğunluğu normal.Halkımız her bayram öncesi bayrama şık girmek için kendine çeki düzen veriyor ve bu arada tıraş olmayı ihmal etmiyor. Çünkü bu yıllardır böyle gelmiş böyle devam ediyor. Bizler için bir sakınca yok ve bizler  berber esnafı olarak halkımıza en iyi şekilde hizmetimizi veriyoruz. Önemli olan müşterimizin memnun olmasıdır. Ramazan  bayramının gelmesiyle birlikte bayrama iki gün kala ve özelliklede arife günü gece geç saatlere kadar  talepleri karşılamak için çalışıyoruz. Gelen her müşterimizi memnun etmek bizlerin  görevidir.  Bayramlarda iş yoğunluğundan memnunuz. Senede iki üç gün yoğunluk yaşamak insana tatlı bir yorgunluk veriyor,keşke normal zamanlarda da günde bayram arifelerinde ki müşteri yoğunluğunun onda biri olsa”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10