TBMM Başkanı Şentop'tan Kapaklı Belediyesine ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop dün Kapaklı Belediyesine ziyaret gerçekleştirerek, 31 Mart yerel seçimlerinde Kapaklı Belediyesini kazanan Mustafa Çetin'i tebrik etti.

Kapaklı 1.06.2019 16:18:00 0
TBMM Başkanı Şentop

TOPLANTI BASINA KAPALI DEVAM ETTİ

 

Dün saat 17.30’da Kapaklı’ya gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’u Kapaklı Belediyesi önünde AK Parti Tekirdağ İL Başkanı Mestan Özcan, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Uçel, belediye meclis üyeleri, partililer ile vatandaşlar karşıladı. Şentop daha sonra partililer ile birlikte belediye binasına geçerek basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Yarım saatlik toplantının ardından Belediye çıkışında basın mensuplarına açıklamada bulunan Şentop “seçimden sonra Ankara’daki yoğunluktan ötürü Kapaklı’yı ziyaret edememiştim. 31 Mart Yerel seçimlerinde Kapaklı Belediyesini kazanan Mustafa Çetin ile uzun yıllardır siyasette beraber çalışıyoruz” dedi.

 

 

“MÜJDEYİ ÇETİN VERECEKTİR”

 

Ramazan’ın son günlerini Tekirdağ’a ayırdığını kaydeden Şentop “ Gerçekten önemli bir fırsat oldu. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile birlikte Kapaklı’nın sorunlarını konuştuk. Sorunlarla ilgili hızlı ve süratli bir çalışma yürütüyoruz. En kısa zamanda gerçekleştirme imkanı olacaktır. Şimdiden vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum” diye konuştu. Basın mensuplarının ‘ Kapaklı için müjde var mı ? ‘ sorusunu ise Şentop “ Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile bir çok konuyu konuştuk. Müjde için vakit var. Vakti gelince de Başkanımız Mustafa Çetin sizlere açıklayacaktır” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10