Çerkezköy'de trafik bayram etti

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olması sebebiyle Çerkezköylülerin tatil beldelerine ve memleketlerine akın etmesiyle, şehrin meydanları bomboş kaldı. Araçların trafik dolayısıyla güçlükle ilerleyeb

Çerkezköy 7.06.2019 18:01:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy’lü vatandaşlar Ramazan bayram tatilini değerlendirerek memleketlerine ve tatil beldelerine akın edince ilçe merkezindeki cadde ve sokaklar boşaldı.

 

RAHAT NEFES ALDIRDI

 

9 günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen Çerkezköylüler şehri adeta terk etti. Çerkezköy’ün hem yaya hem araç trafiği en yoğun caddelerinden olan Atatürk ve Öztrak Caddesinde yollar ve kaldırımlar bomboş kaldı. Günün her saati hınca hınç dolu olan Cumhuriyet Meydanı araç trafiği neredeyse yok denecek kadar azdı. Trafiğin olmaması Çerkezköy’de  kalan şoförlere ise rahat bir nefes aldırdı.

 

BAYRAMDA ÇERKEZKÖY TRAFİĞİ RAHATLADI

 

 Sürücüler, “Bayram dışında da özel araçlar mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmaması durumunda ilçe trafiği çok daha rahat edecek. Ama her aracı olan trafiğe çıkınca caddelerimiz ne kadar geniş olsa da sıkışıklık yaşanıyor. Bayramlarda birçok kişi şehir dışına çıkmiş olması yada tatil nedeniyle evlerinden çıkmaması nedeniyle  ilçe trafiğinde birkaç gün de olsa büyük oranda bir rahatlama oldu ve trafiktede sıkışıklık yaşanmadı”dediler.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10