Kütüphane, Kodlama, zeka oyunları sınıfını açıldı

Çerkezköy Atatürk İlkokulu Stem-Kodlama sınıfı, Zeka Oyunları sınıfı ve okul kütüphanesinin açılışı düzenlenen programla gerçekleştirildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardı

Çerkezköy 11.06.2019 19:35:00 0
Kütüphane, Kodlama, zeka oyunları sınıfını açıldı

Dün saat 11.00’de gerçekleşen programa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Öz, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, okul aile birliği üyeleri ile veliler katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Atatürk İlkokulu Müdürü Yakup Dönmez açılış konuşması gerçekleştirdi. Açılışa katılanlara teşekkür eden Dönmez “Öncelikli olarak açılışını gerçekleştireceğimiz stem kodlama ve robotik atölyemiz yaklaşık 55 metrekare alanda bulunmakta ve aynı anda 16 öğrenciye eğitim verebilecek kapasitede olup 45 bin bedelle gerçekleştirilmiştir.

 

Zeka oyunları sınıfımız 35 metrekare alan üzerinde oluşturulmuş olup içerisinde 50 adet oyun bulunmakta ve aynı anda 24 öğrencimize eğitim verebilecek kapasitede olup 15 bin TL maliyetle oluşturulmuştur. Son olarak okul kütüphanemiz 55 metrekare alan üzerinde bulunmakta ve içerisinde 5 bin adet kitap bulunmaktadır. 15 bin TL maliyetle kazandırılan kütüphanemizden aynı anda 44 öğrenici hizmet alabilmektedir. Bizlere her zaman yardımlarını esirgemeyen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’e, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Öz’e, İl Milli Eğitim STEM Koordinatörü Neslihan Fidan’a, bu projenin gerçekleşmesinde maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Okul Aile Birliği Yönetim kurulumuza, açılışımıza katılanlara herkese teşekkür ediyorum” dedi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleriyle birlikte Stem-Kodlama sınıfı, Zeka Oyunları sınıfını gezen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10