İş insanlarına Çerkezkent projesini tanıttılar

Çerkezköy Veliköy Mahallesi'nde 35 bin metrekare alana konuşlandıracakları Çerkezkent Endüstri ve Ticaret Merkezi'nin ilk lansmanını Mart ayında yapan Yenal Gayrimenkul, önceki akşam da Çorlu İ

Çerkezköy 12.06.2019 17:07:00 0
İş insanlarına Çerkezkent projesini tanıttılar

Saat 19:30’da Tokoçin Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği Başkanı Müjdat Ayan, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile Yenal Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Safa Yenal ve şirket çalışanları katıldı.

 

LANSMANDA BİR ARAYA GELDİLER

 

Yemekte konuşan Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği (ÇİSAD) Başkanı Müjdat Ayan” “Bu akşam Çerkezköy’de yapılan Çerkezkent Endüstri ve Ticaret Merkezi’nin tanıtımında bir araya geldik. Hayırlısı olsun. İnşallah güzel işler olacaktır” dedi. Yenal Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Safa Yenal da içerisinde ofisler, showroomlar, dükkanlar, depolar, atölyelerin yanı sıra oto galerilerin de yer alacağı proje hakkında bilgi verdi. Projenin adının Çerkezkent Endüstri ve Ticaret Merkezi olduğunu belirten Yenal “Burası bir sanayi sitesi. Ama bir sanayi sitesinden daha da öte biz burayı yeni nesil sanayi sitesi olarak adlandırıyoruz. Projemizi 3 blok halinde inşa ediyoruz. C ve B bloklarda daha çok dükkan, showroom, depo tarzı dükkanlar yer alacak. A blokta ise biraz daha çarşı AVM tarzında dükkanlar yer alacak” dedi.

 

 

SANAYİ OLUNCA İLERLEME DAHA HIZLI OLUYOR

 

Hiçbir dükkanın kör dükkan olmadığını kaydeden Yenal, “Bugün 35 bin metrekare alan üzerine inşa edeceğimiz Çerkezkent Endüstri ve Ticaret Merkezimizin içerisinde her biri 1000’er metrekareden oluşan 2 adet toplantı ve kongre merkezi, 40 adet 65 metrekare ve 112 metrekare ebatlarında ofisler, 172 adet dükkan bulunuyor. Genel itibariyle dükkanların özellikleri, galeri olarak düşündüğümüz dükkanlar 92 metrekare zemin 35 metrekare asma kat, toplamda 128 metrekaredir. 7 metre cephe genişliği, 5,5 metre tava yüksekliği, metrekarede 1 ton yük taşıma kapasitesi, modüler kullanıma uygun, dükkan birleştirmede kiriş engelsiz alan kullanımı, her dükkana özel olarak 3 araçlık otopark alanı, 6,5 metre yol genişliği ve yüksek tabela değeri avantajları ile tasarlanmıştır. Atölye depo sınıfındaki dükkanlarımızda ise hafif imalat ve endüstriyel depolama kullanımına da uygun 81 metrekare zemin 30 metrekare asma kat 7 metre cephe, 5,5 metre tava yüksekliği metrekarede 1 ton yük taşıma kuvvetli yüksek enerji kapasiteli olarak tasarlanmıştır. Bu sınıftaki dükkanlarımızda da 5 metre araç park alanı yanında 6,5 metre yol genişliği mevcuttur. İki yada 3 dükkan birleştirilerek kullanılmak istendiğinde modüler kullanım avantajı burada da dükkanlara bir artı değer katmaktadır. Çerkezkent bulunduğu konum ile sağladığı kolaylığın ve her dükkana araç ile ulaşım imkanının yanında, 24 saat güvenlik hizmeti sağlarken bölgeye siz değerli markalarla birlikte prestij katma yolunda ilerlemektedir” dedi. Çerkezköy’ü uçuşa hazır bir uçağa benzeten Yenal, sanayi olunca ilerlemenin daha hızlı olduğunu dile getirdi.  Yemekte özel lansman fiyatları da davetlilerle paylaşıldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10