Yaz okulları 24 Haziran'da başlayacak

Kapaklı Belediyesi ve TÜGVA ( Türkiye Gençlik Vakfı) işbirliği ile çocukların yaz tatili süresince öğrenmeye devam etmelerini sağlamak, bedensel, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ve keyifli bir yaz

Kapaklı 12.06.2019 17:12:00 0
Yaz okulları 24 Haziran

 Kapaklı Belediyesi  Yaz Spor Okullarında , Kuran Kursu , Futbol , Basketbol , Voleybol , Badminton , Masa Tenisi, Güreş , Jimnastik , Satranç , Halk Oyunları , Ebru Sanatı , İngilizce , Bilgisayar , Zeka oyunları , Ritim , Koro , Geleneksel Çocuk Oyunları ,Ahşap Boyama , Bağlama , İşaret Dili ve Spora Başlama (4-7 Yaş arası) kursları açılacak.

 

YAZ OKULLARIMIZ DOLU DOLU GEÇECEK

 

Çocukların ve gençlerin sosyal faaliyetlerine büyük bir önem verdiklerini ve yaz aylarını dolu dolu geçirmelerini sağlayarak gelişimlerini desteklemeyi hedeflediklerini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ Bu yaz döneminde  çocuklarımızın yeni öğretim dönemi başlayana kadar kurslarımızda eğitim görecek, keyifli ve nitelikli bir tatil geçirme imkanı bulacaklar.Geleceğimizin teminatı yarınlarımız olan çocuklarımızın her yönüyle iyi yetişmiş olması bizim en önemli vazifemizdir. Çocuklarını, bizlere güvenerek emanet eden ailelerimize ve eğitimlerini üstlenen kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, birbirinden güzel etkinliklerle çocuklarımızın huzurlu ve mutlu bir yaz geçirmelerini diliyorum” dedi.

 

BAŞVURULAR SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE YAPILIYOR

 

Çetin “ Yaz Okullarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Kapaklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne (9.kat) şahsen ve kimlik fotokopisi  ile kayıt yaptırabilecekler. Başvurular 20 Haziran Perşembe  günü sona erecek olup , yaz okulu 24 Haziran Pazartesi günü başlayacak” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10