Babalar günü alışverişleri sönük geçti

Çerkezköylü esnaflar bu yıl babalar günü alışverişlerinin yok denecek kadar olduğu ve beklentilerinin onda biri kadar bile satış yapamadıklarını söylediler.

Çerkezköy 16.06.2019 09:44:00 0
Babalar günü alışverişleri sönük geçti

BABALAR GÜNÜ BEKLENTİLERİMİZ BOŞ ÇIKTI

 

Çerkezköy’de giyim ve hediyelik eşya satan esnaflar bu yıl babalar günü alışverişlerinde beklentilerinin boş çıktığını söylediler. Çerkezköylü Esnaflardan Aşkın Saat ve Gözlük galerisi işyeri sahibi Aşkın Avşar, “Geçen ay kutladığımız anneler gününde en azından  beklentilerimizin  yüzde  15’i oranında satış yapabilmiştik. Ancak babalar günüde ise anneler gününde yaptığımız satışlar bile yok. Dolayısıyla babalar günü beklentilerimiz maalesef  boş çıktı. Bu da gösteriyor ki halkımızın büyük bir kısmının ekonomik sıkıntı içinde olduğu ve babasına bir hediye alacak parası olmadığını gösteriyor.”dedi.

 

SATIŞLAR YOK DENECEK KADAR AZ

 

Çerkezköy’deki esnaflar “ Vatandaşlarımız geçim derdinde olduğu için artık anneler günü,babalar günü gibi günleri unuttu.Durumu iyi olanlar ancak bu günleri hatırlıyorlar. Dar gelirli de annesini babasını küçük bir hediyede olsa alıp sevindirecek ama geçimini zor sağlayan geçim derdinde olduğu için 15-20 TL’lik bir hediye bile alamamanın üzüntüsünü yaşadığını görüyoruz. Bu yıl gerçekten babalar günü satışlarımız yok denecek kadar az oldu.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

                                                                                                                                                       


0282 726 91 91
0282 747 65 10