İhtiyaç sahibi 50 öğrenciye karne hediyesi

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği  Mevlana İlk ve Ortaokulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi 50 öğrenciye karne hediyesi olarak pantolon ve tişört hediye  etti. İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanla

Çerkezköy 16.06.2019 09:25:00 0
İhtiyaç sahibi 50 öğrenciye karne hediyesi

Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay Dernek Yönetim kurulu üyeleri Hakan iğdeli ve Recep Şahin ile birlikte Fatih  Mahallesi’nde  bulunan Mevlana İlk ve Ortaokulunda eğitim öğrenim gören ihtiyaç sahibi 50 öğrenciye karne hediyesi olarak pantolon ve tişört hediye ettiler. Pantolon ve Tişörtler ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere okul Müdürü Serdar İş’e teslim edildi.

 

“İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRMEK HER DUYARLI VATANDAŞIN GÖREVİ”

 

Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay, “Almanya’da çalışan bir arkadaşımız derneğimiz vasıtası ile ihtiyaç sahibi öğrencilere karne hediyesi olarak giysi yardımında bulunmak istediğini bizlere iletti ve onun derneğimize gönderdiği para ile bizde yaptığımız araştırma sonucunda Mevlana ilk ve Ortaokulunda ihtiyaç sahibi çocukların çoğunlukta olduğunu öğrendik. Karne hediye olarak aldığımız  giysileri bu okul öğrencilerine yapalım dedik. Hayırseverimizin gönderdiği para ile aldığımız toplamda elli pantolon ve tişörtü ihtiyaç sahibi çocuklara karne hediyesi olarak verilmek üzere Okul Müdürümüz Serdar İş’e teslim ettik” dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Mevlana İlk ve Ortaokulu Müdürü Serdar İş ihtiyaç sahibi öğrencilere karne hediyesi olarak yapılan giysi yardımı için Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay’a,dernek yönetimine ve hediyelerin alınmasını sağlayan hayırsever’e teşekkür etti.İş, “Okulumuzda ihtiyaç sahibi öğrencilerimize karne hediyesi olarak giysi yardımı için  sizlere  ve bu yardımın yapılmasını  sağlayan hayırseverimize çok teşekkür ediyoruz. Özellikle karne döneminde böyle bir hediye düşünülmesi Çocukları da çok mutlu edecek”dedi. İhtiyaç sahibi öğrencilere müdür  odasında paket içinde olan giysiler  tek tek verildi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10